Gedekte tafel

Menu:

Villeroy & Boch Villeroy & Boch logo

Villeroy & Boch maakt alles voor een mooi gedekte tafel.

Arzberg Arzberg logo

Azrberg maakt meer dan mooi porselein servies

PIP Studio! PIP logo

PIP Studio is een bekend life style merk!

Haviland Haviland logo

Haviland maakt alles voor een mooi gedekte tafel.

Wedgwood Wedgwood logo

Wedgwood is bekend van het servies, maar maakt veel meer!

> >

WMF

WMF LogoWMF of Württembergische Metallwarenfabrik is van oorsprong Duitse fabrikant van ijzerwaren uit Stuttgart. Het bedrijf dat al meer dan 150 jaar bestaat is voornamelijk bekend van de bestekken die het maakt. Maar WMF tegenwoordig maakt veel meer voor zowel professioneel als thuisgebruik. Zo produceert WMF pannen met handvatten die niet warm worden, mooi kristallen wijnglazen en professionele messensets. Maar ook de koffiemachines van WMF zijn van zeer hoge kwaliteit en gebruiksvriendelijk.

WMF bestek

WMF BestekWMF maakt bestekken van edelstaal, verzilverd edelstaal en zilver. De ontwerpen van WMF bestek spreken al eeuwen tot de verbeelding. Zowel modern als antiek bestek van WMF worden volop aangeboden. Ook voor de allerkleinste maakt WMF leuk kinderbestek. Gezien het ruime assortiment dat WMF aanbied zou het raar zijn als u geen WMF bestek kunt vinden dat bij u past.

WMF kristallen wijnglazen

WMF Wijnglazen WMF wijnglazen worden in series van kristallen glazen aangeboden. De bekendste twee series zijn natuurlijk 'easy' en 'easy plus'. Beide series bestaan uit mooi glazen, waaronder wijnglazen, die natuurlijk allemaal vaatwas- bestendig zijn. Met WMF wijnglazen haalt u een prachtig kwaliteits product in huis. Wijnglazen van WNF worden ook door veel professionele horeca bedrijven wordt gebruikt.

WMF pannen en messen

Haviland drinkglazen De slogan van WMF is niet voor niets "Life tastes great, zien eten doet eten, het plezier begint echter bij het koken". Alle pannen- en messensets zijn gemaakt van roestvast edelstaal. De pannen worden gekenmerkt door een prachtig ontwerp met functionele afwerking, zoals handvatten die niet warm worden. In totaal heeft WMF vijf verschillende messensets, van design tot uiterst functioneel. Een ding hebben alle sets gemeen, ze zijn van hoge kwaliteit en uiterst duurzaam.

WMF koffiemachines

WMF koffiemachineWMF koffiemachines zijn er voor professioneel gebruik, maar er zijn ook WMF koffiemachines voor thuisgebruik. De koffiemachines voor thuisgebruik zijn onder te verdelen in volautomatisch en padmachines. Bekende modellen zijn de WMF 1, de kleinste koffiemachine, de WMF 100 een high-end koffiepadmachine en natuurlijk de WMF 1000. Een prachtige koffiemachine voor de tuis barista.