Gedekte tafel

Menu:

PIP Studio! PIP logo

PIP Studio is een bekend life style merk!

Villeroy & Boch Villeroy & Boch logo

Villeroy & Boch maakt alles voor een mooi gedekte tafel.

Arzberg Arzberg logo

Azrberg maakt meer dan mooi porselein servies

WMF WMF logo

WMF maakt naast bestek ook mooi kristallen wijnglazen

Haviland Haviland logo

Haviland maakt alles voor een mooi gedekte tafel.

> >

Wedgwood

Wedgwood LogoWedgwood is een Britse producent van hoge kwaliteit servies. Het bedrijf stamt uit de 18de eeuw en is bekend om het feit dat het blijft innoveren zonder de klassieke uitstraling te verliezen. Tegenwoordig is Wedgwood onderdeel van WWRD, een bedrijf dat ook de merken Waterford en Royal Dalton omvat. Vandaag de dag werkt Wedgwood samen met de topontwerpers Vera Wang en Jasper Conran. Maar Wedgwood maakt allang niet meer alleen servies. Tegenwoordig kan u ook de Wedgwood bestek en Wedgwood wijnglazen op uw mooi gedekte tafel gebruiken.

Wedgwood servies

Wedgwood EdmeServies is het belangrijkste product van Wedgwood. Het bedrijf maakt allerlei soorten servies, van exclusief tot Wedgwood servies dat voor iedereen betaalbaar is. Doordat wordt samengewerkt met Jasper Conran en Vera Wang hebben de serviezen van Wedgwood een eigentijdse uitstraling. Toppers uit de Wedgwood collectie zijn Wedgwood Edme, Wedgwood Windsor, Wedgwood Queen's plain en Wedgwood Conway.


Wedgwood wijnglazen

Wedgwood wijnglazenZoals zoveel porselein producenten heeft ook Wedgwood het aanbod verruimt. Wedgwood maakt zowel drinkglazen van glas als kristal. Een deel van de Wedgwood wijnglazen collectie is ontworpen door de bekende ontwerpster Vera Wang. Het aanbod aan wijnglazen wordt regelmatig aangevuld met nieuwe ontwerpen. Daarmee geeft Wedgwood de consument waar het om vraagt.

Wedgwood bestek

Wedgwood BestekWedgwood bestek is gemaakt van 18/10 edelstaal. De ontwerpen zijn zowel vernieuwend als praktisch. Wedgwood bestek is namelijk perfect uitgebalanceerd, waardoor het lekker in de hand ligt en eten geniete word. Ook op het gebied van bestek heft Wedgwood samengewerkt met Vera Wang. Zo is er Vera Wang Chime en Vera Wang Grosgrain bestek. Houdt u van een minder uitgesproken bestek dan is Wedgwood Metropolitan misschien iets voor u.

Wedgwood online kopen

Wedgwood Jasper ConranEr wordt veel Wedgwood online aangeboden. Wedgwood zelf heeft een online winkel waar veel artikelen wordt verkocht. Toch is dit niet altijd de online winkel met het meeste en goedkoopste aanbod. Veel online winkels kunnen doordat ze groot inkopen Wedgwood aanbieden tegen een lagere prijs. Het loont ook om buitenlandse online winkels te bekijken, want vaak kan daar goedkoper Wedgwood online gekocht worden, zelfs met de hogere verzendkosten.