Gedekte tafel

Menu:

Althea Nova Villeroy & Boch Althea Nova

Villeroy & Boch Althea Nova servies is onderdeel van de Country serie.

Flow Villeroy & Boch Flow

Villeroy & Boch Flow is het succes nummer uit de Villeroy & Boch collectie.

Villeroy & Boch kinderservies Villeroy & Boch kinderservies

Naast mooi wit servies maakt Villeroy & Boch ook kinderservies.

NewWave Villeroy & Boch NewWave

Villeroy & Boch NewWave heeft in 2001 voor veel rumoer gezorgd.

Urban Nature Villeroy & Boch Urban Nature

Villeroy & Boch NewWave heeft in 2001 voor veel rumoer gezorgd.

> >

Villeroy & Boch

Villeroy & Boch LogoAl meer dan 260 jaar staat de naam Villeroy & Boch gelijk aan kwaliteit, schoonheid, originaliteit en creativiteit. Naast sterk vertegenwoordig te zijn op het gebied van de gedekte tafel en koken is Villeroy & Boch ook sterk vertegenwoordigd op het gebied van keramiek voor de badkamer.

Dus of u nu op zoek bent naar een mooi porselein servies, prachtig edelstaal bestek of sprankeleden kristallen wijnglazen. Villeroy & Boch maakt het allemaal en zorgt er voor dat u een uitgebalanceerde gedekte tafel krijg.

Villeroy & Boch Servies

Villeroy & Boch Althea NovaVilleroy & Boch biedt een ruime keuze in serviezen aan. Van klassiek tot modern, alle stijlen zijn vertegenwoordigd binnen dit zeer bekende Duitse merk. Villeroy & Boch serviezen vallen allemaal binnen hun eigen, door Villeroy & Boch gecreëerde, stijl. Voor iedere gedekte tafel en voor ieder budget heeft Villeroy & Boch het juiste servies. Bekende Villeroy & Boch zijn New Wave, Urban Nature en Flow.


Villeroy & Boch Bestek

Villeroy & Boch bestekVilleroy & Boch is één van de bedrijven die alles leveren dat nodig is voor een mooi gedekte tafel. Zo maakt Villeroy & Boch ook prachtig edelstaal bestek. Het bekendste Villeroy & Boch edelstaal bestek is natuurlijk Piemont. Dit bestek heeft een rustige en elegante uitstraling. Een andere bekende is Villeroy & Boch NewWave bestek, dat natuurlijk uitermate goed past bij Villeroy & Boch NewWave servies. Maar het misstaat niet bij andere moderne serviezen van Villeroy & Boch.

Villeroy & Boch wijnglazen

Villeroy & Boch Cascara wijnglazenDe meeste mensen zulle Villeroy & Boch kennen vanwege het servies dat het bedrijf maakt. Sommige van u zal ook het mooie edelstaal bestek kennen. Maar weinige weten dat Villeroy & Boch ook mooie wijnglazen maakt. Wijnglazen van Villeroy & Boch worden afhankelijk van het model gemaakt van kristal of van gewoon glas. Daardoor is het voor iedereen mooi Villeroy & Boch wijnglazen te kopen. Bekende wijnglazen series zijn Villeroy & Boch NewWave dat goed te combineren is met NewWave bestek en NewWave servies. Villeroy & Boch Cascare is een set wijnglazen met een retro uitstraling en misstaan niet op een mooi gedekte tafel.