Gedekte tafel

Menu:

PiP Shabby Chic PiP Shabby Chic servies

PiP Shabby Chic is een zeer populair servies.

PiP Chinese Rose PiP Chinese Rose servies

PiP Chinese Rose is een mooi en vrolijk servies.

PiP Love Birds PiP Love Birds servies

PiP Love Birds is een speels ontwerp!

PiP Lovely Branches PiP Lovely Branches servies

Lovely Branches combineert mooi met andere PiP serviezen.

PiP Ribbon Rose PiP Ribbon Rose servies

Ribbon Rose bestaat uit geschilderde rode bloemetjes.

PiP Shabby Chic PiP Shabby Chic servies

PiP Shabby Chic is een zeer populair servies.

PiP Early Birds PiP Early Birds servies

Vooral het theeservies van Early Birds is populair.

PiP Chinese Blossom PiP Chinese Blossom servies

Chinese Blossom vult Early Birds en Chinese Rose aan.

> >

PiP Studio!

PiP logoGezegd wordt dat PiP producten ontwerpt die ze zou willen kopen als zij ze kon vinden. Haar visie op de ontwerpen van haar hand is eigenlijk heel simpel, praktisch en recht door zee. Als ik een product maak, moet het zo goed zijn dat ik het zelf zou willen houden. Wanneer ik het aan een vriend of familielid schenk, moet het een stukje blijdschap en vreugde geven. Als deze emotie er niet is, kan het geen echt PiP product zijn. Daarom zijn PiP producten ook zo populair en allang niet meer alleen in Nederland.

PIP producten

De meeste producten van PiP zijn door geheel Europa te krijgen in de betere speciaalzaken en de beste grootwinkelbedrijven. In een relatief korte tijd nadat zij haar studio gevestigd heeft, zijn de volgende collecties van haar verschenen;

PiP servies

PiP serviesPiP heeft veel servies onderdelen in de aanbieding. Maar in tegenstelling tot veel van de grotere serviesmerken heeft PiP studio! geen vaste serviezen. Het is juist de bedoeling dat u zelf via mix & match een persoonlijk servies kan samenstellen. Dit is heel makkelijk omdat PiP daar met de keuze van kleuren en ontwerpen rekening heeft gehouden. De basiskleuren van PiP servies zijn kahki, rood en blauw. De ontwerpen hebben veelal betrekking op vogels en bloemen en zijn dus goed te combineren.

PiP mokken

Pip MokkenPiP mokken hebben de zelfde vrolijke designs als alle andere onderdelen van het PiP servies. Wel heeft PiP onderscheidt gemaakt tussen de standaard PiP mokken en PiP mokken speciaal voor Senseo. PiP Senseo mokken zijn speciaal qua grote aangepast aan de Senseo apparaten. Gewone PiP mokken zijn iets groter en kosten dan ook iets meer dan de PiP Senseo mokken. Beide soorten PiP mokken zijn lost te kopen, maar ook in een mooi cadeau set. Leuk om te geven, maar ook om te krijgen.

PiP tafellinnen

PiP tafelkleedEen mooi gedekte tafel is natuurlijk niet alleen een mooi servies. Ook tafellinnen zoals tafelkleden en servetten spelen een bepalende rol bij de beleving aan tafel. Daarom heeft PiP een uitgebreid assortiment tafellinnen ontworpen. Van een volledig tafelkleed tot tafelloper ze zijn beide verkrijgbaar in de bekende PiP designs. Servetten ontworpen door PiP zijn te koop als papieren servetten, maar er zijn ook katoenen PiP servetten. Dus zeker als u iets duurzaams zoekt biedt PiP wat u nodig heeft.