Gedekte tafel

Menu:

Arzberg Arzberg logo

Azrberg maakt meer dan mooi porselein servies

Haviland Haviland logo

Haviland maakt alles voor een mooi gedekte tafel.

PIP Studio! PIP logo

PIP Studio is een bekend life style merk!

Villeroy & Boch Villeroy & Boch logo

Villeroy & Boch maakt alles voor een mooi gedekte tafel.

Wedgwood Wedgwood logo

Wedgwood is bekend van het servies, maar maakt veel meer!

> >

Haviland

Haviland ServiesHaviland is een Frans porseleinproducent die stamt uit midden 19de eeuw. Het bedrijf dat is opgericht door de Amerikaan David Haviland produceert inmiddels ook kristallen wijnglazen en zilver bestek. Met andere woorden alles wat u nodig heeft voor een mooi gedekte tafel produceert Haviland. Het verhaal van David Haviland is bijzonder. Hij was gefascineerd door het witte goud uit Limoges. Daarom ging hij zelf naar deze Franse stad en startte daar zijn eigen fabriek. Dat bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een van de toonaangevende Franse porseleinproducenten.

Haviland porselein servies

Haviland serviesHaviland porselein servies behoort tot het mooiste porselein servies dat gemaakt wordt in Frankrijk. Haviland heeft de serviezen onderverdeeld in verschillende lijnen met bepaalde thema's. Zo bevat de lijn Withe table allemaal witte serviezen. Deze Haviland serviezen zijn zeer geschikt zijn als basis servies. Blooming garden is misschien wel de bekendste lijn van Haviland en heeft een heel duidelijk thema. De Haviland Fantasy lijn bevat een aantal prachtige theeserviezen.

Haviland zilver bestek

Haviland bestekGaande weg heeft Haviland het assortiment uitgebreid. Een van die uitbreidingen was zilverwaar. Haviland heeft een uitgebreid aanbod van zilverwaar waaronder zilver bestek. Haviland zilver bestek van wordt aangeboden in complete sets en in losse onderdelen. Empire, Baguette en Roi de Romme zijn besteksets die niet zullen misstaan op een mooi gedekte tafel. Ieder Haviland zilver bestek heeft unieke kenmerken die het een lust voor het oog maken.

Haviland kristallen glazen

Haviland drinkglazen De kristallen drinkglazen van Haviland zijn onder te verdelen in drie groepen de eerste is bedoeld voor professioneel gebruik. Voor thuisgebruik zijn er de klassieke collectie en de hedendaagse collectie. Binnen deze collecties zijn er Haviland wijnglazen specifiek voor bepaalde wijnen, zoals Bourgogne en Bordeaux. Maar er zijn natuurlijk ook Haviland wijnglazen die voor algemener gebruik bedoelt zijn.