Gedekte tafel

Menu:

Cucina Arzberg Cucina servies

Arzberg Cucina servies is mooi en praktisch.

Daily Arzberg Daily servies

Arzberg Daily servies is gechikt voor dagelijks gebruik.

Move Arzberg Move servies

Arzberg Move blijft inoveren zo ook met Move sequence.

Profi Arzberg Profi servies

Arzberg Profi is een kleurrijk servies

Tric Arzberg Tric servies

Arzberg Tric servies staat bekend om de vrolijke kleuren.

> >

Arzberg

Arzberg LogoDe geschiedenis van Arzberg begint in 1887 in Duitsland. De serviezen van Arzberg staan vele tientallen jaren synoniem voor kwaliteit en hedendaags design. Door gebruik van technologische ontwikkelingen en trends zijn serviezen ontwikkeld die de tand des tijds hebben doorstaan. Door samen te werken met vooraanstaande ontwerpers heeft Arzberg ook nieuwe serviezen ontwikkeld waarbij gebruiksgemak en kwaliteit. Arzberg is een voorbeeld als het gaat om de kwaliteit waar Made in Germany voor staat. Naast porselein servies maakt Arzberg van de dag ook kinderservies, tafellinnen en wijnglazen.

Arzberg Servies

Arzberg TricArzberg is sinds de 19e eeuw een Duitse producent van porselein. Het bedrijf maakt onder meer tafel- een theeserviezen. En is een klein zelfstandige porselein producent die veel waarde hecht aan de ontwerpen van de serviezen. Arzberg maakt niet de goedkoopste serviezen, maar de degelijke ontwerpen van Arzberg zorgen er voor dat het porselein van Arzberg geschikt is voor dagelijks gebruik. Het motto van het bedrijf is "Arzberg is net zo uniek als de mensen die het ontwerpen" en dat is terug te zien in de serviezen van Arzberg. Het bekendste servies van Arzberg is natuurlijk het Tric servies. Dit servies is in veel verschillende kleuren vegrijkbaar.

Arzberg kinderservies

Prinsessen serviesNaast mooi porselein servies maakt Arzberg ook mooi kinderservies. Dit kinderservies van Arzberg is net als alle andere serviezen gemaakt van het beste porselein gemaakt. Omdat als eten leuk is eten makkelijk wordt voor de kleinste heeft Arzberg kinderservies met een aantal kleurrijke thema´s. Zo is er Arzberg muis servies, kikker servies, boerderij servies en natuurlijk het prachtige prinsessen servies. Een Arzberg kinderservies is nattuurlijk een prachtig cadeau bij geboorte of doop van een kind net als zilveren kinderbestek. Wie heeft nu geen goede herineringen aan het servies en bestek dat men als kind had. Arzberg kinderservies zal echt iets zijn waar uw kind of kleinkind van zal genieten.

Arzberg Tafellinnen

Arzberg tafellinnenArzberg heeft een uitgebreid assortiment aan tafellinnen van hoge kwaliteit. Arzberg levert tafelkleden, servetten en placemats. Het mooi aan Arzberg tafellinnen is dat het geleverd wordt in de kleuren wit, rood, groen, blauw, bruin, grijs en natuurlijk wit. Hierdoor heeft Arzberg altijd bij ieder servies een bijpassen tafelkleed. Natuurlijk wordt ook het Arzberg tafellinnen in Duitsland gemaakt ("Made in Germany"). De vele kleuren van Arzberg tafellinnen maken het combineren met de kleurrijke Arzberg serviezen een makkie. Om het tafellinnen mooi te houden is het belangrijk de wasvoorschriften op te volgen en vergeet het ook niet te strijken.

Arzberg Wijnglazen

Arzberg wijnglazenGaande weg heeft Arzberg het assortiment uitgebreid. Tegenwoordig maakt Arzberg naast porselein servies en tafellinnen ook kristallen wijnglazen. Daarmee voorziet Arzberg in nog een segment in dat nodig is voor een mooi gedekte tafel. Het assortiment Arzberg wijnglazen is nog niet heel uitgebreid, maar bevat wel alle basis element, zoals een champagneglas, witte wijn glas, rode wijn glas en een waterglas. Arzberg wijnglazen zijn niet vollop verkrijgbaar in Nederland. Dus als een mooie set wijnglazen wilt kopen zult u op het internet moeten zoeken. De meeste kans maakt u bij Duitse online servieswinkels die ook andere zaken voor een formeel diner verkopen.