Gedekte tafel

Menu:

Van Kempen & Begeer Van Kempen & Begeer Hollands Glad

Van Kempen & Begeer maakt de mooiste bestekken uit 1e gehalte sterling zilver.

Robbe & Berking Robbe & Berking zilver bestek

Met een nakoop- garantie tot het jaar 2040 is Robbe & Berking uniek.

Wilkens Wilkens Swedisch Faben bestek

Door de eeuwen heen staat de naam Wilkens voor kwaliteit tafelzilver.

Haviland Haviland zilver bestek

Haviland maakt de mooiste Franse bestekken.

Meer merken
> > >

WMF zilver bestek

WMF LogoVandaag de dag zijn zilveren bestekken nog steeds iets bijzonders. Het zilver geeft het bestek extra glans en dat maakt het zo waardevol. Het WMF zilver bestek is heel goed en gemakkelijk iedere dag te gebruiken. Het zilver neemt de temperatuur van het eetproduct aan en koelt dit daardoor niet onnodig af. Zilver bestek heeft van nature een bacteriedodende werking. Naast zilver bestek maakt WMF ook verzilverd bestek en edelstaal bestek.

WMF Premiere

WMF Premiere, zilver bestekHet fragiele bladmotief van WMF Permiere is meesterlijk verwerkt en wordt aan de achterkant herhaald. De achthoekige meshandgreep en de luxueuze vormgeving van de kruk geven blijk van de hoge eisen aan productie en verwerking. WMF Permiere is gemaakt van gepolijst sterling zilver en is vaat was bestendig. Het design voor dit tafelzilver is afkomstig van de ontwererper Frank Daner. Hij is er in geslaagt een prachtig product te maken.

WMF Merit

WMF Merit zilver bestekWMF Merit is een bestek van tijdloze elegantie - bekroond met de "Rode Punt voor hoge designkwaliteit" van het Design Zentrum Nordrhein-Westfalen. Een model dat zeer vertrouwd aanvoelt. De historisch-klassieke ronde steelvorm als uitgangspunt wordt door Merit naar de moderne tijd vertaald. WMF merit is gemaakt van gepolijst sterling zilver en is vaat was bestendig. Het design is afkomstig van Frank Daner.

WMF Fächer

WMF Fächer, zilver bestekWMF Fächer, gevormd door de invloeden van de Jugendstil en reeds sinds 1925 in het WMF assortiment, heeft door de jaren heen niets verloren aan uitdrukkingskracht. Opvallend is de zeer gedetailleerd afgewerkte decoratie, die vanwege oxidatie nog eens extra wordt benadrukt. WMF Fächer is gemaakt van sterling zilver en is vaat was bestendig. Het bestek bevat gepolijste en geoxideerde delen.