Gedekte tafel

Menu:

Van Kempen & Begeer Van Kempen & Begeer Hollands Glad

Van Kempen & Begeer maakt de mooiste bestekken uit 1e gehalte sterling zilver.

Robbe & Berking Robbe & Berking zilver bestek

Met een nakoop- garantie tot het jaar 2040 is Robbe & Berking uniek.

WMF bestek WMF zilver bestek

WMF maakt de mooiste lepels, vorken en messen.

Haviland Haviland zilver bestek

Haviland maakt de mooiste Franse bestekken.

Meer merken
> > >

Wilkens

Wilkens LogoWilkens is een Duitse zilver bewerker uit Bremen. Het bedrijf dat in 1810 is opgericht is één van de oudste zilver bewerkende bedrijven in de wereld. Door het vakmanschap van Wilkens en samenwerking met verschillende artiesten door de eeuwen heen staat de naam Wilkens voor kwaliteit tafelzilver. Wilkens heeft ook leuk beste voor de allerkleinste, zodat het eten nog makkelijker wordt.

Wilkens, Dresdner Barock

Wilkens, Dresdner Barock zilver bestekDresdner Barock is een ontwerp van Wilkens dat stamt uit 1870. En daarmee een van de succesvolste ontwerpen van Wilkens. Het ontwerp van dit zilveren tafelbestek is door de vorm en stijl een voorbeeld voor de periode waaruit het afkomstig is. Dresdner Barock is een periode van de barok eind 17de eeuw tot halverwege de 18de eeuw. Dit klassieke bestek van Wilkens gaat goed samen met antieke serviezen van bijvoorbeeld Fürstenberg.

Wilkens, Swedisch Faden

Wilkens, Swedisch Faden zilver bestekElk detail van Swedisch Faden zilver tafelbestek bevestigt het hoge niveau van dit tijdloze ontwerp. Dit sterling zilveren tafelbestek van Wilkens is afkomstig uit hun Vintage collection en zal daar zeker nog een tijd deel van uit blijven maken. Want deze klassieker is een juweel op iedere mooi gedekte tafel. Swedisch Faden is een variant op het bekende Classic Faden. Maar heeft wel een duidelijke andere uitstraling dan Classic Faden bestek.

Wilkens, Königsspaten

Wilkens, Königsspaten zilver bestekKönigsspaten zilver tafelbestek behoort tot één van de meest traditionele ontwerpen van Wilkens. De strakke lijnen zijn kenmerkend voor dit tafelbestek. Dit is een prachtig bestek voor een formeel, maar ook tijdens een kerstdiner zal dit bestek niet misstaan op tafel. Het uitgesproken ontwerp zal echter niet iedereen aanspreken. Het bestek is goed te combineren met de klassieke serviezen van Wedgwood en Royal Copenhagen. En is minder goed te combineren met de moderne serviezen van Villeroy & Boch.