Gedekte tafel

Menu:

Van Kempen & Begeer Van Kempen & Begeer Hollands Glad

Van Kempen & Begeer maakt de mooiste bestekken uit 1e gehalte sterling zilver.

Wilkens Wilkens Swedisch Faben bestek

Door de eeuwen heen staat de naam Wilkens voor kwaliteit tafelzilver.

WMF bestek WMF zilver bestek

WMF maakt de mooiste lepels, vorken en messen.

Haviland Haviland zilver bestek

Haviland maakt de mooiste Franse bestekken.

Meer merken
> > >

Robbe & Berking

Robbe en Berking AltaRobbe & Berking is een bekende Duitse zilverwaar producent. De producten van Robbe & Berking zijn wereld beroemd en het zilveren bestek is zeer geliefd. Wie Robbe & Berking tafelzilver uit de hoofdcollectie koopt, heeft de zekerheid, dat aanvullende bestekdelen ten minste tot het in het jaar 2040 bijgekocht kunnen worden. Met de nakoopgarantie tot 2040 onderstreept Robbe & Berking het bijzondere niveau van zijn collectie.

Robbe & Berking Alta

Robbe & Berking AltaAlta zilver bestek van Robbe & Berking is onderscheiden met verschillende begeerde design-prijzen. Het ontwerp is een toonbeeld van hedendaags zilversmeedkunst. Robbe & Berking Alta zilver bestek is dan ook als onderdeel van verschillende tentoonstellingen in acht belangrijke musea te bewonderen. Het ontwerp voor Alta zilver bestek is van W. Moll en zal zeker de komende decennia veel worden gezien op mooi gedekte tafels over de hele wereld.

Classic Faden

Robbe & Berking Classic FadenElk klein detail van Robbe & Berking Classic Faden zilver bestek bevestigt het hoge niveau van dit tijdloze ontwerp. Het grotere formaat, de drievoudige, plastisch uitgewerkte draad, aan voor- en achterkant en de prachtige druppelvorm aan het uiteinde van de steel. Kortom niet alleen elk detail van dit ontwerp is prachtig, ook het geheel is een beeldschone verschijning. Robbe & Berking Classic Faden past goed bij klassieke serviezen van Villeroy & Boch en Wedgwood.

Sphinx

Robbe & Berking SphinxSphinx zilver bestek grijpt terug naar een ontwerp uit de jaren van oprichting van de Robbe & Berking. Dit is het bewijs voor het feit, dat echt goede vormen, zoals van Robbe & Berking Sphinx, vrijwel tijdloos zijn. Robbe & Berking Sphinx is vanwege het klassieke ontwerp uitermate geschikt voor het gebruik tijdens een formeel diner of tijdens een kerstdiner. Vooral goed te combineren met antieke serviezen van Royal Copenhagen en Haviland.