Gedekte tafel

Menu:

Van Kempen & Begeer Van Kempen & Begeer Hollands Glad

Van Kempen & Begeer maakt de mooiste bestekken uit 1e gehalte sterling zilver.

Robbe & Berking Robbe & Berking zilver bestek

Met een nakoop- garantie tot het jaar 2040 is Robbe & Berking uniek.

Wilkens Wilkens Swedisch Faben bestek

Door de eeuwen heen staat de naam Wilkens voor kwaliteit tafelzilver.

WMF bestek WMF zilver bestek

WMF maakt de mooiste lepels, vorken en messen.

Meer merken
> > >

Haviland

Van Kempen & Begeer Haags LofjeHaviland is natuurlijk bekend om de mooi porseleinen serviezen die het bedrijf maakt. Gaandeweg heeft Haviland het assortiment uitgebreid met zilver bestek en kristallen glazen. Het zilveren bestek van Haviland wordt aangeboden in sets en losse onderdelen. Empire, Baguette en Roi de Rome zijn bestekken die niet zullen misstaan op een mooi gedekte tafel. Ieder bestek heeft unieke kenmerken die het een lust voor het oog maken.

Haviland Empire

Haviland Empire zilver bestekHaviland Empire zilver bestek is een mooi afgewerkt geheel. Het bestek dat volledig is gemaakt van zilver heeft als meest opvallende kenmerk de gravure op de steel. Daarmee is Haviland Empire een zeer verfijnd bestek dat zeker goed zal passen bij een mooi gedekte tafel voor een formeel diner. Dit bestek is uitermate geschikt voor mensen die houden van een klassiek zilveren bestek voor op tafel. Dit bestek zal dus zeker nog enige tijd in productie blijven.

Haviland Baguette

Haviland Baguette zilveren bestekHaviland Baguette is ook een mooi bestek, maar heeft duidelijk een andere doelgroep. Dit bestek is gemaakt voor mensen die houden van een modernere uitstraling. De strakke lijnen van dit bestek zorgen voor een rustiger geheel. Dit zilveren bestek van Haviland zal dan ook niet alle aandacht op tafel trekken, maar het geheel van een mooi gedekte tafel complimenteren.

Haviland Roi de Rome

Haviland Roi de Rome zilveren bestekDe naam van dit zilveren Haviland bestek zegt natuurlijk al genoeg, Roi de Rome is dan ook een prachtig zilveren bestek. De versiering van de steel is minder expressief dan dat van het Empire bestek, maar ze zullen toch de aandacht trekken van u gasten. Als u houdt van een traditioneel gedekte tafel dan is dit een bestek voor uw. Dit bestek van Haviland gaat goed samen met een mooi brocante porseleinen servies.