Gedekte tafel

Menu:

> > >

WMF zilver bestek

WMF logoVerzilverd bestek wordt gemaakt door een verzilverde laag op een ondergrond van edelstaal aan te brengen. Dit tafelbestek oxideert net als zilver bestek, maar heeft een kortere levensduur. Verzilverd bestek is een goedkope keuze. Standaard verzilverd bestek van 900-grams kan bij normaal gebruik gemiddeld tien to vijftien jaar gebruikt worden. Alle WMF bestekken zijn beschikbaar in losse messen, lepels en vorken, maar ook in 24- en 60-delige besteksets. Natuurlijk heeft WMF ook mooi edelstaal en zilver bestek. Ook heeft WMF bestek voor de allerkleinste.

WMF Premiere

WMF Premiere, verzilverd bestekHet fragiele bladmotief van WMF Permiere is meesterlijk verwerkt en wordt aan de achterkant herhaald. De achthoekige mes handgreep en de luxueuze vormgeving van de kruk geven blijk van de hoge eisen aan productie en verwerking. WMF Permiere is gemaakt van gepolijst 90 grams verzilverd edelstaal en is vaatwasserbestendig. Het design voor deze messen, vorken en lepels is afkomstig van Frank Daner.

WMF Merit

WMF Merit verzilverd bestekWMF Merit is een bestek met tijdloze elegantie. Het is bekroond met de "Rode Punt voor hoge design kwaliteit" van het Design Zentrum Nordrhein-Westfalen. Dit model voelt zeer vertrouwd aan. De klassieke ronde steel vorm als uitgangspunt wordt door Merit naar de moderne tijd vertaald. WMF merit is gemaakt van hard verzilver edelstaal en vaatwasserbestendig. Het design voor dit tafelbestek is afkomstig van Frank Daner.

WMF Fächer

WMF Fächer, verzilverd bestekWMF Fächer, gevormd door de invloeden van de Jugendstil en is reeds sinds 1925 een onderdeel van WMF assortiment. Dit tafelbestek heeft door de jaren heen niets verloren aan uitdrukkingskracht. Opvallend is de gedetailleerd afgewerkte decoratie, die vanwege oxidatie nog eens wordt benadrukt. WMF Fächer is gemaakt van 90 gram perfect hard verzilverd staal en is vaatwasserbestendig. Het bestek bevat gepolijste en geoxideerde delen.

WMF Augsburger Fadenmuster

WMF Augsburger Fadenmuster, verzilverd bestekDe basisvorm van dit traditionele WMF Augsburger Fadenmuster bestek vind de oorsprong in het classicisme. De zakelijke strengheid zet zich bewust af tegen de vormenrijkdom van de Barok. De draden decoratie was een geliefd stijlelement in de zilverwerkplaatsen van Augsburg. WMF Augsburger Fadenmuster vorken, messen en lepels zijn gemaakt van verzilverd edelstaal en is vaatwasserbestendig.