Gedekte tafel

Menu:

Van Kempen & Begeer Van Kempen & Begeer Hollands Glad

Van Kempen & Begeer maakt de mooiste bestekken uit 1e gehalte sterling zilver.

Robbe & Berking Robbe & Berking zilver bestek

Met een nakoop- garantie tot het jaar 2040 is Robbe & Berking uniek.

Wilkens Wilkens Swedisch Faben bestek

Door de eeuwen heen staat de naam Wilkens voor kwaliteit tafelzilver.

WMF bestek WMF zilver bestek

WMF maakt de mooiste lepels, vorken en messen.

> >

Bestek onderhoud

Art deco bestekEen mooi zilveren of verzilverd tafelbestek krijgen of kopen is natuurlijk fantastisch, maar de kunst is om een de messen en vorken goed te houden. Wat zijn de adviezen voor het schoonmaken en poetsen van een tafelbestek en hoe regelt u het onderhoud? Hier een paar tips en adviezen om de schoonheid en elegantie van uw zilveren messen, vorken en lepels. te bewaren.

Afwassen bestek

Mooi zilver bestekDe truc is om bestek na gebruik zo snel mogelijk af te wassen in heet water met gebruik van een mild afwasmiddel. Spoel de messen, vorken en lepels daarna nogmaals met lauw water en droog het liefst direct af met een zachte doek. Gebruik een afwasborstel, maar geen staalwol, schuurspons of schuurmiddel. Deze producten beschadigen uw lepels, messen en vorken direct.

Bestek poetsen

Bestek poetsenNaast het schoonmaken is regelmatig poetsen van uw bestek een manier voor langdurig onderhoud. Zilver en verzilverd messen en andere onderdelen vragen om regelmatig onderhoud, zeker als u het, maar weinig gebruikt. Voor onderhoud van het bestek is zilverpoets aan te raden. Maak het bestek goed schoon en behandel het zilver met een zachte doek. Na het poetsen, reinigt u het bestek met lauw water en afwasmiddel om eventueel restanten van de zilverpoets te verwijderen. Uw bestek is weer klaar voor gebruik.

Onderhoudsmiddelen

Alle onderhoudsproducten voor zilveren bestek, verzilverd bestek of edelstaal zijn te koop bij een juwelier of huishoudelijk speciaalzaken. Laat u bij twijfel adviseren! Zo gaan uw zilveren lepes, messen en vorken langer mee.