Gedekte tafel

Menu:

Keltum kinderbestek Keltum dieren kinderbestek

Eten wordt voor de kleinste leuker met eigen Keltum bestek.

Woezel en Pip kinderbestek Woezel en Pip kinderbestek

De Hondjes Woezel en Pip maken eten met dit bestek leuk.

Sesamstraat kinderbestek Sesamstraat kinderbestek

Op semsamstraat bestek staan natuurlijk Bert en Ernie.

Kikker kinderbestek Kikker kinderbestek

Kikker en vrienden staan nu op een mooi bestek van Keltum.

Meer merken
Meer thema's
> > >

Zilverstad kinderbestek

Woezel en Pip kinderbestekZilverstad is een importeur van zilverwaar, zoals kinderbestekken. Maar ook ander benodigdheden voor een mooi gedekte tafel, zoals servetbanden, onderzetters, naamkaart houders en messenleggers kunt u bij Zilverstad verkrijgen. Ook groter elementen voor een mooi gedekte tafel kunt u bij Zilverstad aanschaffen, zoals mooi kandelaars of vazen. En natuurlijk allemaal van de beste kwaliteit.

Zilver kinderbestek

Winnie de Pooh kinderbestekZilverstad is de importeur van verschillende thema's kinderbestek. Onder meer, Nijntje, Woezel en Pip, Winnie de Pooh en Sesamstraat kinderbestek zijn onderdeel van het assortiment van Zilverstad. Ook verzilverd kinderbestek dat gegraveerd kan worden behoort tot de producten van Zilverstad. Verzilverd kinderbestek heeft dezelfde warme uitstraling als zilver bestek. Naast verzilverd kinderbestek is er ook een compleet verzilverd Nijntje kinderservies verkrijgbaar. Zo'n Nijntje set is natuurlijk leuk om cadeau te doen bij een geboorte van een kleinkind en is iets waar een kind dan jaren plezier van heeft.

Andere producten van Zilverstad

Nijntje kinderbestekZilverstad biedt verder veel andere verzilverden kinderen producten aan zo zijn Nijntje tandendoosje voor het bewaren van tanden, Woezel en Pip verzilverde beker, Twinkel kapsetje en Olly & Mouse fotoalbum. Alle zilveren onderdelen van de Zilverstad producten kunt u laten graveren. Dit kan bij de webwinkel van zilverstad. Maar graveren kunt u natuurlijk ook laten uitvoeren door de lokale juwelier.

Zilverstad kinderbestek kopen

Zilverstad kinderbestekHet kinderbestek van Zilverstad zult u niet zomaar tegen komen bij iedere winkel in uw woonplaats. Het Zilverstad kinderbestek wordt alleen verkocht door gespecialiseerde bestek en servies winkels en juweliers. Daarnaast word het Zilverstad kinderbestek op de website van Zilverstad zelf verkocht. Op de website van Zilverstad kunt het kinderbestek ook meteen laten graveren. Daarmee wordt het Zilverstad kinderbestek een prachtig cadeau om te geven.