Gedekte tafel

Menu:

Keltum kinderbestek Keltum dieren kinderbestek

Eten wordt voor de kleinste leuker met eigen Keltum bestek.

Woezel en Pip kinderbestek Woezel en Pip kinderbestek

De Hondjes Woezel en Pip maken eten met dit bestek leuk.

Sesamstraat kinderbestek Sesamstraat kinderbestek

Op semsamstraat bestek staan natuurlijk Bert en Ernie.

Kikker kinderbestek Kikker kinderbestek

Kikker en vrienden staan nu op een mooi bestek van Keltum.

Auerhahn kinderbestek Auerhahn prinses kinderbestek

Auerhahn kinderbe- stek, voor ieder kind een leuk tafelbestek.

Meer merken
Meer thema's
> > >

WMF kinderbestek

WMF LogoDe collectie WMF bestekken is zeer uitgebreid. Naast de vele bestekmodellen levert WMF bestekken van edelstaal, zilver en verzilverd edelstaal. Modern, klassiek, groot of klein alle stijlen bestek zijn vertegenwoordigd in het assortiment van WMF. Daarnaast maakt WMF ook bestek voor de allerkleinste. Binnen het assortiment WMF kinderbestek kunt u kiezen uit de verschillende materialen. Naast leuke thema's kinderbestek heeft WMF kindervarianten van het populairste gewone bestek.

WMF Kinderbestekken

WMF kinderbestek prinsesWMF heeft een selectie van kinderbestek dat is afgestemd op de kleine levensgenieters. Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met het ontwikkelen van smaak. Het WMF kinderbestek is robuust, vaatwasmachinebestendig en afgestemd op de mogelijkheden en de leeftijd van uw kind. WMF kinderbestek maakt onderscheid in de Leeftijdscategorieën nul tot één jaar, één tot drie jaar en ouder dan 3 jaar. Daarom is het eerste eigen kinderbestek zeer belangrijk voor een kind. WMF kinderbestek is niet alleen gevormd voor kleine handen, maar ook kan het kind trots zijn omdat het met eigen kinderbestek eet!

WMF kinderbestek thema's

WMF verzilverd kinderbestekWMF heeft vele leuke kinderbestek thema's. Willy, Mia en Fred zijn terugkerende figuren of het kinderbestek van WMF. Zo is er piraten bestek, prinsessen bestek, maar ook eenden bestek. Daarnaast heeft WMF besteksets gemaakt van zilver en verzilverd staal. Deze WMF kinderbestekken hebben een warme uitstraling en zijn mooi op tafel bij een officiële gelegenheid. Dit bestek kan makkelijk gegraveerd worden om het zo nog persoonlijker te maken.

WMF kinderbestek kopen

Piraten kinderbestekWMF is een van de allround bestekmerk uit Duitsland. In Nederland is WMF wel bekend als producent van keukenmateriaal. Maar het kinderbestek van WMF wordt niet zoveel aangeboden als het kinderbestek van bijvoorbeeld Gero of Keltum. Dit betekend dat u als u WMF kinderbestek wild kopen meestal uitkomt bij de gespecialiseerde winkels, en die zijn vaak duurder. Bent u op zoek naar een uitgebreid en betaalbaar aanbod aan WMF kinderbestek, dan moet u zeker online kijken. Veel online bestek winkels verkopen zowel los WMF kinderbestek kopen als complete WMF kinderbesteksets.