Gedekte tafel

Menu:

Keltum kinderbestek Keltum dieren kinderbestek

Eten wordt voor de kleinste leuker met eigen Keltum bestek.

Woezel en Pip kinderbestek Woezel en Pip kinderbestek

De Hondjes Woezel en Pip maken eten met dit bestek leuk.

Sesamstraat kinderbestek Sesamstraat kinderbestek

Op semsamstraat bestek staan natuurlijk Bert en Ernie.

Kikker kinderbestek Kikker kinderbestek

Kikker en vrienden staan nu op een mooi bestek van Keltum.

Auerhahn kinderbestek Auerhahn prinses kinderbestek

Auerhahn kinderbe- stek, voor ieder kind een leuk tafelbestek.

Meer merken Meer thema's
> > >

Toddler babybestek

Toddler babaybestek groenToddler babybestek is van een Deens bedrijf dat zich specialiseert op producten voor baby's. Alle onderdelen van het babybestek zijn ergonomisch gevormd voor de kleine handjes van baby's. Baby's pakken instinctief de ronde onderdelen van dit bestek vast. Op dit moment is er alleen babybestek van Toddler verkrijgbaar. Wel is de bestekset in vier verschillende kleuren verkrijgbaar, blauw, rood, groen en oranje.

Toddler Kinderservies

Toddler kinderbestek roodIn 2012 gaat Toddler een bijpassend plastic kinderservies op de markt brengen. Dit kinderservies is net als het kinderbestek van Toddler ergonomisch gevormd en speciaal ontworpen voor de allerkleinste. En met dezelfde vrolijke kleuren als het Toddler babybestek. Zo heeft u dus voor een baby een mooi en functioneel servies en bestek. Deze set van bestek en servies is ideaal om cadeau te doen.

Leren eten

Toddler kinderbestek blauwTodler babybestek is ideaal om de allerkleinste te leren eten. De vrolijke kleuren en de vorm van zowel bestek als servies zorgen er voor dat uw baby het bestek op een natuurlijke manieren gaat gebruiken. Door de ronde vormen is het bestek ook nog eens makkeijk in gebruik. Daarnaast is dit plastic babybestek ook veiliger om te gebruiken dan metalen bestek.