Gedekte tafel

Menu:

Keltum kinderbestek Keltum dieren kinderbestek

Eten wordt voor de kleinste leuker met eigen Keltum bestek.

Woezel en Pip kinderbestek Woezel en Pip kinderbestek

De Hondjes Woezel en Pip maken eten met dit bestek leuk.

Gero

Gero smile kinderbestek

Met Gero kinderbestek worden de kleinsten aan tafel niet vergeten.

Kikker kinderbestek Kikker kinderbestek

Kikker en vrienden staan nu op een mooi bestek van Keltum.

Meer merken
Meer thema's
> > >

Sesamstraat kinderbestek

Bert en ErnieSesamstraat is een educatief programma voor de kleintjes, waarbij op een speelse manier wordt getracht de kleinsten cijfers, letters en alle andere leuke dingen te leren. Sesamstraat is ontstaan in 1969 in de Verenigde Staten. In de jaren zeventig is er een Nederlandse versie ontstaan. Inmiddels is Sesamstraat al bijna veertig jaar op televisie blijft Sesamstraat nog steeds de kleinste aanspreken.

Zilverstad Sesamstraat kinderbestek

Sesamstraat kinderbestekDe belangrijkste figuren uit Sesamstraat, waaronder Pino en Koekiemonster, staan op dit mooie edelstaal kinderbestek van Zilverstad. Hoogglans edelstaal bestek is geschikt voor de vaatwasser. Dit robuuste kinderbestek van Zilverstad is niet alleen leuk in gebruik, maar is ook leuk cadeau te doen. Helemaal wanneer het kinderbestek is gegraveerd met naam, initialen of een geboorte datum.

Zilverstad Sesamstraat bestekset

Sesamstraat kinderbestek Sesamstraat kinderbestek van Zilverstad is verkrijgbaar in losse onderdelen, maar ook in mooie vierdelige besteksets. De vierdelige bestekset bevat een vork, mes, lepel en paplepel. Naast de bestekset is er ook nog een uitgebreider pakket te koop hierin wordt Sesamstraat kinderbestek gecombineerd met Sesamstraat kinderservies. Dit uitgebreide pakket is natuurlijk het ideale cadeau voor de kleine Sesamstraat liefhebber.

Materiaal

Sesamstraat kinderbestek is gemaakt van hoogwaardig edelstaal. Alle onderdelen van dit kinderbestek zijn vaatwasserbestendig. Het kinderservies is gemaakt van keramiek. Dit kinderbestek van Zilverstad kunt u ook laten graveren. Dit kan natuurlijk bij de lokale juwelier, maar steeds meer online aanbieders bieden ook het graveren van kinderbestek aan.