Gedekte tafel

Menu:

Keltum kinderbestek Keltum dieren kinderbestek

Eten wordt voor de kleinste leuker met eigen Keltum bestek.

Woezel en Pip kinderbestek Woezel en Pip kinderbestek

De Hondjes Woezel en Pip maken eten met dit bestek leuk.

Sesamstraat kinderbestek Sesamstraat kinderbestek

Op semsamstraat bestek staan natuurlijk Bert en Ernie.

Gero

Gero smile kinderbestek

Met Gero kinderbestek worden de kleinsten aan tafel niet vergeten.

Meer merken
Meer thema's
> > >

Kikker van Max Velthuis

KikkerIedereen is dol op Kikker, het vrolijke en lieve karakter uit de boeken van Max Velthuis. Eigenlijk is Kikker heel gewoon: soms heeft hij het koud, soms is hij bang en toch is hij een held. Hij is zelfs wel eens verliefd, maar hij is nooit saai. Samen met zijn vriendjes: Varkentje, Eend en Haas beleeft hij veel spannende en leuke avonturen. Keltum heeft voor één van haar kinderbestekken de karakters van Max Velthuis gebruikt.

Keltum Kikker kinderbestek

Kikker kinderbestekKikker, de creatie van Max Velthuis, is een van de meest geliefde karakters onder peuters en kleuters. De figuren uit het prentenboek staan nu op het schitterende kinderbestek van Keltum. Op de vork staat een afbeelding van Kikker zelf, Varkentje staat op het mes, Haas op de lepel en Beer op de paplepel. Ook is er voor dit Keltum kinderbestek een bijpassend porseleinen bord en de beker voorzien van kleurrijke illustraties verkrijgbaar.

Keltum Kikker besteksets

Kikker kinderbestekKikker kinderbestek van Keltum is verkrijgbaar als losse onderdelen, dus u kunt een mes vork of lepel ook los kopen. Maar dit Keltumkinderbestek is ook in leuke vier- en zesdelige bestekset te koop. De vierdelige bestekset bevat een vork, mes, lepel en paplepel. De zesdelige set bevat naast het eerder genoemde Kikker kinderbestek ook het Kikker kinderservies bestaand uit een bord en beker met oor. Dit bord en deze beker zijn gemaakt van degelijk porselein.

Kinderbestek materiaal

Kikker kinderbestekKikker kinderbestek is gemaakt van 18/8 hoogwaardig glanzend edelstaal. Alle delen van dit kinderbestek zijn vaatwasserbestendig. Door het gebruikt van hoogwaardig edelstaal gaat dit bestek lange tijd mee. Ook het bord en de beker uit het zesdelige kinderbestek zijn vaatwasserbestendig. Maar hebben, doordat ze van porselein zijn gemaakt, wel dezelfde warme uitstraling als het Keltum Kikker kinderbestek. Kortom alle onderdelen van dit Keltum kinderbestek zijn gemaakt om lang mee te gaan.

Kikker kinderbestek kopen

Kikker kinderbestekKeltum is een grote producent van bestekken en de verschillende Keltum kinderbestekken zijn ook erg populair. Daardoor is het Kikker kinderbestek vrijwel overal te koop, zowel online als in de reguliere winkelstraat. Als u losse onderdelen van het Kikker kinderbestek wilt kopen dan bent u ongeveer 8 euro kwijt per los onderdeel. Een vierdelige Kikker kinderbestek kost tussen de 22 en 28 euro. Het zesdelige kinderbestek, dus met het porseleinen bord en beker kost tussen de 60 en 70 euro.