Gedekte tafel

Menu:

Gero

Gero smile kinderbestek

Met Gero kinderbestek worden de kleinsten aan tafel niet vergeten.

Woezel en Pip kinderbestek Woezel en Pip kinderbestek

De Hondjes Woezel en Pip maken eten met dit bestek leuk.

Sesamstraat kinderbestek Sesamstraat kinderbestek

Op semsamstraat bestek staan natuurlijk Bert en Ernie.

Kikker kinderbestek Kikker kinderbestek

Kikker en vrienden staan nu op een mooi bestek van Keltum.

Auerhahn kinderbestek Auerhahn prinses kinderbestek

Auerhahn kinderbe- stek, voor ieder kind een leuk tafelbestek.

Meer merken
Meer thema's
> > >

Keltum kinderbestek

Keltum kikker kinderbestekKeltum bestek staat voor klasse en kwaliteit en biedt met de bestekcollectie een uitgebreid assortiment aan bestekmodellen. Elk ontwerp onderscheidt zich door de precisie en vakmanschap. Keltum heeft een rijke historie met edelstalen, verzilverde, zilveren bestekken en kinderbestekken. Keltum bestekcassetten zijn een waardevol bezit waar u uw leven lang plezier van heeft. Door het gebruik van leuke thema's, zoals kikker van Max Velthuis is Keltum kinderbestek een mooi cadeau.

Kinderbestek van Keltum

Keltum Beatrix Potter kinderbestekEten wordt voor de kleinste tafelgasten nog leuker met een eigen Keltum bestek. U kunt uw kinderen verrassen met één van de zes kinderbesteken uit de Keltum Junior collectie, geïnspireerd op de leukste kinderfantasieën. Er bestaat van elk Keltum kinderbestek een driedelig kindercouvert van edelstaal of verzilverd staal. Het Keltum kinderbestek kan gegraveerd worden voor een persoonlijker cadeau. Leuk om te geven en leuk om te krijgen, bijvoorbeeld bij geboorte of communie. Keltum kinderbestek is net als al het andere bestek van Keltum tot in de kleinste details verfijnd.

Keltum kinderbestek Thema's

Keltum kikker kinderbestekKeltum kinderbestek is in een aantal bekende thema's verkrijgbaar. Zo is er Kikker kinderbestek. Kikker is een creatie van Max Velthuijs en is een geliefd karakter onder peuters en kleuters. Er is Roodkapje kinderbestek een vrolijk meesterwerk voor kleine sprookjes liefhebbers. En er is kinderbestek met Beatrix Potter figuren. Het konijn Peter Rabbit, eend Jemima Puddle-Duck, muis Mrs. Tittlemouse en poes Tom Kitten zijn fraai weergegeven op een vierdelig Keltum kinderbestek.

Keltum heeft naast kinderbestek speciaal voor de kleinste. Ook nog kindervarianten van de normale besteksets. Zo zijn een kinderbesteksets van de Keltum modellen Haags Lofje, Hollands glad en Fado verkrijgbaar.

Keltum kinderbestek kopen

Roodkapje kinderbestekKeltum is een van de bekendste bestekmerken in Nederland. Dit betekend dat veel warenhuizen, zoals de V&D en Bijenkorf bestek van Keltum zullen verkopen. Maar ook winkels, zoals de Blokker verkopen regelmatig Keltum kinderbestek. Bent u op zoek naar een uitgebreider aanbod aan Keltum kinderbestek, dan moet u zeker online kijken. Daar kunt u zowel los Keltum kinderbestek kopen als complete Keltum kinderbesteksets. Maar vergeet ook de lokale servieswinkels niet zij hebben vaan ook een uitgebreid aanbod aan Keltum kinderbestek.