Gedekte tafel

Menu:

Keltum kinderbestek Keltum dieren kinderbestek

Eten wordt voor de kleinste leuker met eigen Keltum bestek.

Woezel en Pip kinderbestek Woezel en Pip kinderbestek

De Hondjes Woezel en Pip maken eten met dit bestek leuk.

Sesamstraat kinderbestek Sesamstraat kinderbestek

Op semsamstraat bestek staan natuurlijk Bert en Ernie.

Kikker kinderbestek Kikker kinderbestek

Kikker en vrienden staan nu op een mooi bestek van Keltum.

Auerhahn kinderbestek Auerhahn prinses kinderbestek

Auerhahn kinderbe- stek, voor ieder kind een leuk tafelbestek.

Meer merken
Meer thema's
> > >

Gero kinderbestek

Gero ZilmetaGero bestek geeft een gedekte tafel de perfecte afwerking. Of het gaat om een gezellig diner, het ontbijt, de lunch, barbecueën in de tuin of een picknick, met Gero edelstaal bestek kom je goed voor de dag. Het Gero assortiment bestaat uit hoogwaardig 18/10 edelstalen bestekmodel voorzien van holheft messen. Kleurrijk bestek in verschillende trendy kleuren en vrolijk kinderbestek. Kortom Gero heeft een compleet aanbod aan mooie bestekken.

Gero Kinderbestek thema’s

Gero kinderbestek olifantMet Gero kinderbestek worden de kleinsten aan tafel niet vergeten. Gero Kinderbestek met Smiles of lieve dieren figuurtjes zorgt ervoor dat de kinderen gezelliger aan tafel leren eten. In de mooie verpakking is Gero kinderbestek een ideaal cadeau waar niet alleen de kinderen, maar ook ouders vrolijk van worden. Gero heeft vier verschillende soorten kinderbestek in het assortiment. Drie die ook bij een net diner op tafel zouden kunnen. Dit zijn de kinderbestekken met een beer, poes en olifant op het heft.

Gero Smile kinderbestek

Gero kinderbestek smileDaarnaast heeft Gero het vrolijke Smile kinderbestek, waarmee ieder kind uit kijkt naar de volgende maaltijd. Nooit was het zo makkelijk om de allerkleinste aan tafel te krijgen. De Smile gezichtjes zijn over de heften geschoven en schermen de handjes af van het eten. Door de Smile kan Gero kinderbestek niet plat op tafel liggen en pakt een kind dit Gero kinderbestek gemakkelijk op. Omdat de allerkleinste graag overal aanzitten gaat eten met dit bestek erg makkelijk.

Gero kinderbestek kopen

Gero kinderbestekGero is een bekend bestekmerk in Nederland. Dat betekent dat veel warenhuizen, zoals de V&D en Bijenkorf Gero kinderbestek verkopen. Maar ook winkels zoals de Blokker verkopen regelmatig Gero kinderbesteksets. Bent u op zoek naar een uitgebreider aanbod, dan moet u zeker online kijken. Daar kunt u zowel los Gero kinderbestek kopen als complete Gero besteksets. Maar vergeet ook de lokale servieswinkels niet zij hebben vaan ook een uitgebreid aanbod aan Gero kinderbestek.