Gedekte tafel

Menu:

Keltum kinderbestek Keltum dieren kinderbestek

Eten wordt voor de kleinste leuker met eigen Keltum bestek.

Woezel en Pip kinderbestek Woezel en Pip kinderbestek

De Hondjes Woezel en Pip maken eten met dit bestek leuk.

Sesamstraat kinderbestek Sesamstraat kinderbestek

Op semsamstraat bestek staan natuurlijk Bert en Ernie.

Kikker kinderbestek Kikker kinderbestek

Kikker en vrienden staan nu op een mooi bestek van Keltum.

Gero

Gero smile kinderbestek

Met Gero kinderbestek worden de kleinsten aan tafel niet vergeten.

Meer merken
Meer thema's
> > >

Auerhahn kinderbestek

Auerhahn logo Het Duitse Auerhahn biedt naast veelzijdig edelstaal bestek een uitgebreid assortiment kinderbestek aan. Binnen het kinderbestek assortiment van auerhahn wordt onderscheid gemaakt tussen neutraal en bont kinderbestek. Waarbij neutraal kinderbestek zonder opdruk is en bont kinderbestek vrolijke opdrukken heeft. Auerhahn biedt bij het kinderbestek ook bijpassend kinderservies van porselein aan. Als u dus in één keer een leuk eet setje wilt kopen voor kind of kleinkind dan biedt Auerhahn u voldoende mogelijkheden. Naast kinderbestek biedt Auerhahn ook babybestek aan. Dit babybestek is gemaakt van 18/8 edelstaal en is ergonomisch gevormd, zodat eten een makkie wordt.

Auerhahn bont kinderbestek

Auerhahn piraat kinderbestekBont kinderbestek van Auerhahn is verkrijgbaar in veel verschillende opdrukken. Zo is er voor de meisjes prinsessen bestek met een Swarovski kristal, en voor de jongens is er piraten bestek. Maar er is ook bestek met een smile, voetbal, ijsbeer en nog veel meer. Kortom voor ieder kind is er bestek met een leuke afwerking. En dit is natuurlijk belangrijk wanneer uw kind zelfstandig moet leren eten. Immers een leuke ervaring blijft langer hangen en heeft een groter effect.

Auerhahn neutraal kinderbestek

Auerhahn pure kinderbestekAuerhahn kinderbestek neutraal heeft geen bonte opdrukken. Er zijn twee soorten neutraal kinderbestek de eerste is toegespitst op kinderen doordat er leuke afbeeldingen in zijn gegraveerd, zoals boerderijdieren. Er zijn ook kinderbestek varianten van normaal bestek verkrijgbaar. Alle Auerhahn kinderbestekken worden geleverd in een mooie verpakking en zijn dus uitermate geschikt om cadeau te doen. Om het cadeau nog persoonlijker te maken kan een naam in het bestek worden gegraveerd. Dit kunt u laten doen bij de lokale juwelier.

Kinderbestek kopen

Auerhahn kinderbestekAuerhahn kinderbestek is vanwege het ruime aanbod zeer populair. Dit kinderbestek is dan ook vrijwel overal te koop. Zowel online als speciaalzaken zullen Auerhahn kinderbestek verkopen. Het voordeel van online winkels is het brede aanbod. Terwijl u in de speciaalzaak een beter beeld krijgt van de kwaliteit die Auerhahn u biedt. Zelfs het graveren van bestek wordt tegenwoordig door de online winkels aangeboden. Maar dit kun natuurlijk ook gewoon bij de lokale juwelier laten doen.