Gedekte tafel

Menu:

Keltum kinderbestek Keltum dieren kinderbestek

Eten wordt voor de kleinste leuker met eigen Keltum bestek.

Woezel en Pip kinderbestek Woezel en Pip kinderbestek

De Hondjes Woezel en Pip maken eten met dit bestek leuk.

Sesamstraat kinderbestek Sesamstraat kinderbestek

Op semsamstraat bestek staan natuurlijk Bert en Ernie.

Kikker kinderbestek Kikker kinderbestek

Kikker en vrienden staan nu op een mooi bestek van Keltum.

Auerhahn kinderbestek Auerhahn prinses kinderbestek

Auerhahn kinderbe- stek, voor ieder kind een leuk tafelbestek.

Meer merken Meer thema's
> > >

Auerhahn babybestek

Auerhahn lepel graverenHet Duitse Auerhahn biedt naast veelzijdig edelstaal bestek een uitgebreid assortiment kinderbestek aan. Binnen het Auerhahn kinderbestek assortiment wordt onderscheid gemaakt tussen neutraal en bont kinderbestek. Waarbij neutraal Auerhahn kinderbestek zonder opdruk is en bont Auerhahn kinderbestek vrolijke opdrukken heeft. Auerhahn biedt bij het kinderbestek ook bijpassend kinderservies van porselein aan. Als u dus in één keer een leuk eet setje wilt kopen voor kind of kleinkind dan biedt Auerhahn u voldoende mogelijkheden. Naast kinderbestek biedt Auerhahn ook babybestek aan. Dit Auerhahn babybestek is gemaakt van 18/8 edelstaal en is ergonomisch gevormd, zodat eten een makkie wordt.

Los babybestek

Auerhahn ergonomisch babybestekBont Auerhahn kinderbestek is verkrijgbaar in veel verschillende opdrukken. Zo is er voor de meisjes prinsessen bestek met een Swarovski kristal, en voor de jongens is er piraten kinderbestek. Maar er is ook kinderbestek met een smile, voetbal, ijsbeer en nog veel meer. Kortom voor ieder kind is er Auerhahn kinderbestek met een leuke afwerking. En dit is natuurlijk belangrijk wanneer uw kind zelfstandig moet leren eten. Immers een leuke ervaring blijft langer hangen en heeft een groter effect.

Besteksets voor baby's

Auerhahn babybestek reisverpakkingAuerhahn kinderbestek neutraal heeft geen bonte opdrukken. Er zijn twee soorten neutraal Auerhahn kinderbestek de eerste is toegespitst op kinderen doordat er leuke afbeeldingen in zijn gegraveerd, zoals boerderijdieren. Er zijn ook Auerhahn kinderbestek varianten van normaal Auerhahn bestek verkrijgbaar. Alle Auerhahn kinderbestekken worden geleverd in een mooie verpakking en zijn dus uitermate geschikt om cadeau te doen. Om het cadeau nog persoonlijker te maken kan een naam in het bestek worden gegraveerd. Dit kunt u laten doen bij de lokale juwelier.

Als cadeau

Auerhahn knuff babybestekAuerhahn kinderbestek is vanwege het ruime aanbod zeer populair. Dit kinderbestek is dan vrijwel overal te koop. Zowel online als speciaalzaken zullen Auerhahn kinderbestek verkopen. Het voordeel van online winkels is het bredere aanbod. Terwijl u in de speciaalzaak een beter beeld krijgt van de kwaliteit die Auerhahn kinderbestek u biedt. Zelfs het graveren van bestek wordt tegenwoordig door de online winkels aangeboden. Maar dit kun natuurlijk ook gewoon bij de lokale juwelier laten doen.