Gedekte tafel

Menu:

Keltum kinderbestek Keltum dieren kinderbestek

Eten wordt voor de kleinste leuker met eigen Keltum bestek.

Woezel en Pip kinderbestek Woezel en Pip kinderbestek

De Hondjes Woezel en Pip maken eten met dit bestek leuk.

Sesamstraat kinderbestek Sesamstraat kinderbestek

Op semsamstraat bestek staan natuurlijk Bert en Ernie.

Kikker kinderbestek Kikker kinderbestek

Kikker en vrienden staan nu op een mooi bestek van Keltum.

Auerhahn kinderbestek Auerhahn prinses kinderbestek

Auerhahn kinderbe- stek, voor ieder kind een leuk tafelbestek.

Meer merken
Meer thema's
> > >

Amefa kinderbestek

Amefa logoAmefa biedt een breed assortiment aan bestekmodellen en bijbehorende producten aan, zodat bij elke gelegenheid de juiste sfeer kan worden gecreëerd. Of het nu een ontbijt met familie, een diner met vrienden of een feestelijke barbecue is. Amefa heeft een bestekontwerp voor bij elke gelegenheid en stijl. Amefa maakt alledaags genieten en lekker eten nog aantrekkelijker. Ook voor de allerkleinste, hiervoor maakt Amefa mooie lepels, vorken en messen.

Amefa kinderbestek thema's

Amefa kinderbestekVoor de kleinste lekkerbekken heeft Amefa vorken en lepels met een ergonomisch design. Dit kinderbestek maakt het leven voor iedereen een beetje makkelijker. Door de vrolijke kleuren en vormgeving is Amefa kinderbestek leuk om te gebruiken en zal het genieten van lekker eten stimuleren. Amefa heeft vier verschillende soorten kinderbestek in het assortiment die allemaal bestaan uit een lepel, vork en mes. Twee kinderbestekken zijn wat formeler en kunnen ook bij een kerstdiner op tafel. Dit zijn de Amefa kinderbestekken met dieren, zoals beren en herten ingegraveerd.

Amefa kinderbestek beerDaarnaast heeft Amefa nog twee kinderbestekken met meer kleur en dus meer geschikt voor alledaags gebruik. Deze beide Amefa kinderbestekken bevatten messen, vorken en lepels met het Loony Tunes thema. De Loony Tunes zijn bekende tekenfilmfiguren, zoals Taz de Tazmanian Devil en Daffy Duck en zullen uw kinderen zeker aanspreken en zo het eten alleen, maar leuker maken en makkelijker maken.

Amefa kinderbestek kopen

Amefa kinderbestekAmefa kinderbestek wordt, als bekend Nederlands merk, natuurlijk op veel plekken verkocht. Zo kunt u bij winkels als de V&D en de Blokker mooi Amefa kinderbestek vinden. Ook veel juweliers verkopen Amefa kinderbestek, dit is zo ontstaan omdat veel mensen kinderbestek willen laten graveren met een naam of initialen. Dit graveren gebeurt meestal door een juwelier. Ook online wordt veel Amefa kinderbestek aangeboden en ook online winkels bieden aan het Amefa bestek te laten graveren voordat het verzonden wordt.