Gedekte tafel

Menu:

Keltum kinderbestek Keltum dieren kinderbestek

Eten wordt voor de kleinste leuker met eigen Keltum bestek.

Woezel en Pip kinderbestek Woezel en Pip kinderbestek

De Hondjes Woezel en Pip maken eten met dit bestek leuk.

Sesamstraat kinderbestek Sesamstraat kinderbestek

Op semsamstraat bestek staan natuurlijk Bert en Ernie.

Kikker kinderbestek Kikker kinderbestek

Kikker en vrienden staan nu op een mooi bestek van Keltum.

Auerhahn kinderbestek Auerhahn prinses kinderbestek

Auerhahn kinderbe- stek, voor ieder kind een leuk tafelbestek.

Meer merken
> >

Kinderbestek

Nijntje kinderbestekkDit bestek maakt eten voor jonge kinderen eenvoudiger. Wil je je baby nog meer helpen dan kun je kiezen voor babybestek. Het speciale ergonomische design van het kinderbestek maakt het makkelijker voor kinderen om met bestek te kunnen eten en oefenen. Het bestek, zoals Todler, vult de hele hand, waardoor je baby meer grip krijgt. Amefa heeft bestek met leuke opdruk en felle kleuren.

Babybestek

Toddler babybestekVoor de eerste hapjes kun je het beste kunststof lepeltjes gebruiken: die beschadigen het zachte tandvlees niet. Let op goede vormgeving – kort, rond en stevig – en de heldere kleuren. Dit kinderbestek grijpen dit instinctief vast. Bij de juiste keuze kunnen ook de kleinste kinderen bestek al goed vasthouden en hanteren. Zo leren kinderen al jong om zelf met bestek te eten. Een mooi voorbeeld van goed babybestek is het Deense Toddler.

Peuterbestek

Philips Avent PeuterbestekWaar baby's voornamelijk eten met een lepel leren peuters eten met een vork. Voor peuters zijn veel verschillende soorten thematisch kinderbestek beschikbaar. Leuk kinderbestek maakt het eten leuker en dus zal de peuter makkelijker zijn bord leeg eten. Peuterbestek is veelal nog van plastic gemaakt, maar er zijn ook varianten van edelstaal en zilver beschikbaar. Ondere andere Gero en het Duitse Auerhahn bieden mooi peuterbestek aan.

Kinderbestek

WMF kinderbestekEindelijk kunnen de kinderen zelfstandig eten, dan is het leuk ze een eigen lepel mes en vork te geven, hiervoor zijn veel mogelijkheden. Het bestek kan voorzien worden van een leuke print, maar ook gegraveerd worden met naam of initialen. Kortom een mooi moment om mooi bestek cadeau te doen. Zilverstad en Keltum bieden beiden een uitgebreid assortiment kinderbestek aan.