Gedekte tafel

Menu:

Keltum Keltum Fado bestek

Bestek van Keltum worden gemaakt uit 18/10 edelstaal.

Sola Sola Haags Lofje

Sola, een uitgebreide keuze in ontwerpen van edelstaal bestek.

Villeroy & Boch Villeroy & Boch bestek

Het bekendste edelstaal bestek van Villeroy & Boch is Piemont.

Iittala Iittala bestek

Iittala is zeer geschikt voor dagelijks gebruik.

WMF WMF bestek

WMF is de grootste en bekendste producent van edelstaal bestekken.

Meer merken
> > >

Zwilling bestek

Zwilling Novo betseksetZwilling is een alround merk voor in de keuken, maar is vooral bekend van het bestek en de keukenmessen. Zwilling heeft dan ook een uitgebreid assortiment aan edelstalen bestekken en betsteksets. Alle messen, vorken en lepels zijn gemaakt van hoogwaardig edelstaal en zijn ook los verkrijgbaar. Zwilling heeft met het Minimale bestek een mooi edelstalen bestek dat vrijwel bij ieder servies past.

Zwilling bestek Boheme

Zwilling Boheme edelstaal betsekZwilling Boheme edelstaal bestek ontleent de onmiskenbare uitstraling aan het zelfbewuste, en sierlijke ontwerp. De karakteristieke details van een eigenzinnig tijdperk leggen de verbinding met het moderne, en voldoen aan alle eisen op het gebied van functionaliteit en kwaliteit. Natuurlijk is dit Zwilling bestek vaatwasserbestendg. Om langer van uw Zwilling bestek te kunnnen genieten is het aan te bevelen dat het bestek eerst goed wordt afgespoeld.

Zwilling bestek Minimale

Zwilling minimale edelstaal bestekZwilling Minimale edelstaal bestek heeft echte accenten, ligt zacht in de hand en blijft tijdens het gebruik in elke positie gebalanceerd. Het ontwerp heeft zachte, soepel gebogen contouren. Vanaf het uiteinde van de steel tot de punt gesatineerd. Meer plezier bij het eten een puur welbehagen. Zoals de naam al doet vermoeden is dit een nonesense bestek, dat goed past bij de bijvoorbeeld de moderene serviezen van Villeroy & Boch.

Zwilling bestek Lyra

Zwilling Lyra edelstaal bestekZwilling Lyra edelstaal bestek dankt de zeer karakteristieke uitstraling aan de opnieuw geïnterpreteerde greep van het mes en de opwaarts gebogen uiteinden van de stelen. De optimale functionaliteit van dit bestek wordt afgerond door een evenwichtige dynamiek van de ovale vormen. Dit is een zeer mooi bestek dat makkelijk te combineren is met bijna ieder servies, maar komt toch het beste tot uiting bij een modern servies.

Zwilling kinderbestek

Zwilling kinderbestekAls allround bestek producent heeft Zwilling ook edelstaal bestek voor de allerkleinste. Zwilling begrijpt dat er extra eisen worden gesteld aan kinderbestek. Daarom is het Zwilling kinderbestek naast leuk ook duurzaam, zodat het lang mee gaat. Zwilling heeft een aantal leuk kinderbestek thema's, waarvan Jungle en Teddy het meest zullen aanspreken. Maar ook de Zwilling kinderbestek thema's: Toys, Friends en Adventures zijn erg populair onder de allerkleinste.