Gedekte tafel

Menu:

Keltum Keltum Fado bestek

Bestek van Keltum worden gemaakt uit 18/10 edelstaal.

Sola Sola Haags Lofje

Sola, een uitgebreide keuze in ontwerpen van edelstaal bestek.

Villeroy & Boch Villeroy & Boch bestek

Het bekendste edelstaal bestek van Villeroy & Boch is Piemont.

Zwilling Zwilling bestek

Zwilling heeft een uitgebreid assortiment aan edelstaal bestek.

Iittala Iittala bestek

Iittala is zeer geschikt voor dagelijks gebruik.

Meer merken
> > >

WMF bestek

WMF bestekHet Duitse WMF is de grootste producent van tafelbestekken. WMF produceert zowel edelstaal, verzilverd als zilver bestek. Maar ook voor de allerkleinste heeft WMF een uitgebreid aanbod van kinderbestek. Door het grote assortiment van WMF heeft dit merk voor bijna iedereen een mooi bestek. De bestekken van WMF zijn onverwoestbaar, vaatwasmachine- bestendig, corrosiebestendig, maatvast, smaakloos en hebben een geweldig design.

WMF bestek Boston

WMF Boston is een gepolijst edelstaal bestek in een moderne, gladdeWMF Boston bestek uitvoering zonder overbodige decoraties. Dit model is een van de bekende klassiekers uit WMF assortiment. Messen, vorken en lepels van boston bestek zijn vaatwasserbestendig en ontworpen door de bekende ontwerper Peter Bäurle. Het is verkrijgbaar in losse onderdelen, zoals sets van zes messen, en in een 24-delige bestekset, waar alles in zit dat u nodig heeft.

WMF bestek Merit

WMF Merit tafelbestekWMF Merit is een andere topper uit het WMF assortiment en is naast edelstaal ook in zilver verkrijgbaar. Merit bestek straalt een tijdloze schoonheid uit. Op het eerste gezicht zeer eenvoudig bestek, met subtiele details. Maar wanneer u het bestek oppakt, komt de bewustwording van de elegantie en weelderigheid van WMF Merit bestek. Dit bestek is in losse onderdelen te kopen, maar ook in meerdelige besteksets.

WMF bestek Topaz

WMF Topaz tafelbestekHet WMF bestek model Topaz is een modern bestek met een innovatief lijnenspel dat terug te vinden is op alle onderdelen. Door de asymmetrische contour en de diagonaal lopende, vlakke grondvormen oogt het van uit elke ooghoek nieuw en interessant De diagonale lijnen zorgen voor een interessant spel van licht en schaduw. Dit vaatwasserbestendig en gematteerde bestek is ontworpen door Peter Bäurle en is verkrijgbaar in losse onderdelen en een 24-delige bestekset.

WMF bestek kopen

WMF Merit tafelbestekWMF bestek behoort tot het betere segment Edelstaal bestek, daardoor is het voornamelijk te koop bij de betere warenhuizen en kookwinkels, zoals de V&D en de Bijenkorf. Ook online word er zeer veel WMF servies aangeboden. Omdat WMF als Duits merk erg populair is in Duitsland zijn er veel Duitse webwinkels die WMF bestek verkopen. Als u bij een van deze online winkels WMF bestek koopt houdt dan rekening met de extra verzendkosten.