Gedekte tafel

Menu:

Keltum Keltum Fado bestek

Bestek van Keltum worden gemaakt uit 18/10 edelstaal.

Sola Sola Haags Lofje

Sola, een uitgebreide keuze in ontwerpen van edelstaal bestek.

Villeroy & Boch Villeroy & Boch bestek

Het bekendste edelstaal bestek van Villeroy & Boch is Piemont.

Zwilling Zwilling bestek

Zwilling heeft een uitgebreid assortiment aan edelstaal bestek.

WMF WMF bestek

WMF is de grootste en bekendste producent van edelstaal bestekken.

Meer merken
> > >

Wedgwood bestek

Wedgwood logoWedgwood bestek is gemaakt van 18/10 edelstaal. De ontwerpen zijn zowel vernieuwend als praktisch. Wedgwood bestek is namelijk perfect uitgebalanceerd, waardoor het lekker in de hand ligt en eten geniete word. Ook op het gebied van bestek heft Wedgwood samengewerkt met Vera Wang. Zo is er Vera Wang Chime en Vera Wang Grosgrain bestek. Houdt u van een minder uitgesproken bestek dan is Wedgwood Metropolitan misschien iets voor u.

Wedgwood Duches bestek

Wedgwood Duches bestekWedwood Duches bestek is net als de Wedgwood Duches wijnglazen ontworpen door de bekende designer Vera Wang. En heeft ook de zelfde kenmerken zoals, elegant en weinig poespas. Daardoor past dit bestek goed bij veel van de klassieke Wedgwood serviezen. De kwaliteit van het bestek is onmiskenbaar Wedgwood. Het is gemaakt van hoge kwaliteit 18/10 roestvrijstaal en gaat dus lang mee.

Wedgwood Dynasty bestek

Wedgwood Dynasty besteWeelderige en verbluffend stijlvol is Wedgwood Dynasty bestek. Het ontwerp combineert de tijdloze ontwerpen van Griekenland en China met invloeden uit het eigen Wedgwood erfgoed. Zo ontstaat een Wedgwood bestek dat een inspirerende en exotische handtekening op tafel achterlaat. Natuurlijk is dit Wedgwood bestek gemaakt van 18/10 edelstaal en is het vaatwasserbestendig.

Vera Wang Chime bestek

Vera Wang bestekWedgwood Chime bestek door Vera Wang is een moderne interpretatie van klassieke elegantie. Vera Wang heeft in dit ontwerp de eenvoud laten lijden. Wedgwood Chime bestek heeft een robuust, maar toch uitgebalanceerd gevoeld. Hierdoor heeft u echt het gevoeld dat u een stukje vakwerk in handen heeft. Net als al het andere Wedgwood bestek is dit ook gemaakt van 18/10 edelstaal.

Wedgwood bestek kopen

Wedgwood Dynasty besteWedgwood is natuurlijk vooral bekend van het porseleinen servies dat het maakt. Het Wedgwood bestek is duidelijk minder populair in Nederland. Hierdoor is het niet altijd gemakkelijk om een mooi Wedgwood bestek te kopen. De beter servieswinkels en warenhuizen, zoals de bijenkorf zouden een goede startplek zijn voor uw zoektocht. Lukt het daar niet dan kunt u altijd nog online gaan zoeken. Daar wordt meer Wedgwood servies aangeboden, maar is de beschikbaarheid ook niet overal goed.