Gedekte tafel

Menu:

Piemont

Villeroy & Boch Piemont bestek

Piemont bestek is een topper van Villeroy & Boch.

Gourmet

Villeroy & Boch Gourmet bestek

Gourmet bestek kan omschreven worden als innovatief en adembenemend.

Arpeggio

Villeroy & Boch Arpeggio bestek

Villeroy & Boch Arpeggio bestek heeft mooie verfijning

> > > >

Villeroy & Boch NewWave bestek

Villeroy & Boch NewWave bestekVilleroy & Boch NewWave is een logische uitbreiding op het NewWave servies van Villeroy & Boch. Natuurlijk hoeft u deze twee niet te combineren, maar het resultaat is er wel naar. Het meest kenmerkende onderdeel van het Villeroy & Boch NewWave bestek is de dunne en strak vormgegeven steel. Villeroy & Boch NewWave bestek is verkrijgbaar in een 24-, 30- en 60-delige bestekset.

Materiaal

Villeroy & NewWave Boch besteksetVilleroy & Boch New Wave bestek is gemaakt van hoogwaardig 18/10 edelstaal. Villeroy & Boch gebruikt hiervoor roestvrij chroomnikkelstaal. Het NewWave edelstaal bestek heeft een mooie glans die bijna net zo mooi is als echt zilver. Door het hoge chroomgehalte in het edelstaal is dit NewWave bestek roestvrij. Dankzij het gebruik van nikkel is dit Villeroy & Boch bestek bestand tegen voedingszuren. Bovendien is NewWave bestek is hygiënisch, smaakneutraal en vaatwasmachinebestendig.

Combineren

Villeroy & NewWave Boch besteksetNatuurlijk is Villeroy & Boch NewWave bestek zeer goed te combineren met NewWave servies van Villeroy & Boch. Maar het is ook goed te combineren met andere Villeroy & Boch serviezen uit de Modern reeks. Dit Villeroy & Boch bestek is goed te combineren met Villeroy & Boch Urban Nature en Flow servies. Maar het is ook goed te combineren met de meer klassieke Villeroy & Boch servies.

Andere Villeroy & Boch bestek

\