Gedekte tafel

Menu:

Piemont

Villeroy & Boch Piemont bestek

Piemont bestek is een topper van Villeroy & Boch.

Arpeggio

Villeroy & Boch Arpeggio bestek

Villeroy & Boch Arpeggio bestek heeft mooie verfijning

NewWave

Villeroy & Boch NewWave bestek

NewWave bestek van Villeroy & Boch is een uitbreiding op het NewWave servies.

> > > >

Villeroy & Boch Gourmet bestek

Villeroy & Boch Gourmet bestekVilleroy & Boch Gourmet bestek is in 2009 op de markt gebracht. Het ontwerp van dit Villeroy & Boch bestek is van de hand van Katja Bremkamp en kan omschreven worden als innovatief en adembenemend. Gourmet bestek van Villeroy & Boch heeft een moderne design en uitstraling en zal een echte blikvanger zijn bij u op tafel. Als u houdt van vernieuwend en unieke ontwerpen dat is dit het edelstaal bestek voor u. Gourmet bestek laat zich goed combineren met de porselein serviezen uit de Villeroy & Boch Modern reeks.

Materiaal

Villeroy & Boch Gourmet besteksetGourmet bestek is gemaakt van het beste hoogwaardig 18/10 edelstaal. Villeroy & Boch gebruikt hiervoor roestvrij chroomnikkelstaal. Dit Villeroy & Boch bestek heeft een perfecte glans. De glans van dit edelstaal is bijna net zo mooi als de glans van zilver. Naast een aantrekkelijke uitstraling heeft dit Villeroy & Boch edelstaal bestek ook praktische voordelen. Gourmet bestek is roestvrij; bestendig tegen voedingszuren, hygiënisch, smaakneutraal en vaatwasserbestendig.

Combineren

Villeroy & Boch Gourmet besteksetEen uniek edelstaal bestek, zoals Gourmet bestek laat zich niet makkelijk combineren met een ieder servies. Vanwege het uitgesproken ontwerp is het verstandig dit Villeroy & Boch bestek te combineren met een wit servies of een servies met weinig opdruk. Dat betekent niet dat u niet kunt kiezen voor een servies met net zo'n uniek ontwerp. De porselein serviezen uit de Villeroy & Boch Modern reeks zijn allemaal verkrijgbaar als wit servies. Gourmet bestek laat zicht goed combineren met de unieke lijnen van Villeroy & Boch Flow of met de uitgesproken vormen van Villeroy & Boch Urban Nature.

Andere Villeroy & Boch bestek