Gedekte tafel

Menu:

Piemont

Villeroy & Boch Piemont bestek

Piemont bestek is een topper van Villeroy & Boch.

Gourmet

Villeroy & Boch Gourmet bestek

Gourmet bestek kan omschreven worden als innovatief en adembenemend.

NewWave

Villeroy & Boch NewWave bestek

NewWave bestek van Villeroy & Boch is een uitbreiding op het NewWave servies.

> > > >

Villeroy & Boch Arpeggio bestek

Villeroy & Boch Arpeggio bestekVilleroy & Boch Arpeggio bestek is een tafelbestek met een mooie verfijning in het heft. Deze verfijning maakt dit Villeroy & Boch edelstaal bestek een mooie verschijning op tafel. Arpeggio bestek is één van de Villeroy & Boch bestekken dat geschikt is voor een kerstdiner. Dit edelstaal bestek is mooi te combineren met porseleinen serviezen van Villeroy & Boch. Maar ook met serviezen van andere producenten, zoals Wedgwood. Kortom Arpeggio is een veelzijdige edelstaal bestek van Villeroy & Boch.

Materiaal

Villeroy & Boch Arpeggio bestekArpeggio bestek is gemaakt van hoogwaardig 18/10 edelstaal. Villeroy & Boch gebruikt roestvrij chroomnikkelstaal voor de bestekken. Daardoor heeft dit Villeroy & Boch bestek heeft de perfecte glans. Deze glans is bijna net zo mooi als de glans van echt zilver. Naast een aantrekkelijke uitstraling biedt dit Villeroy & Boch bestek praktische voordelen. Arpeggio bestek is roestvrij; bestendig tegen voedingszuren, hygiënisch, smaakneutraal en vaatwasserbestendig.

Combineren

Villeroy & Boch Arpeggio bestekArpeggio bestek is verkrijgbaar in vijf verschillende bestekcassettes: 24-, 30-, 42-, 60- en 128-delige bestekcassettes. Kortom of u nu bestekset wil voor een formeel diner met de hele familie, of een mooi Villeroy & Boch bestek voor alleen met zijn tweeën alles is mogelijk. Vanwege de traditionele en elegante uitstraling van dit Villeroy & Boch bestek is het goed te combineren met serviezen uit de Classic en Country reeks. Geschikte porselein serviezen om mee te combineren zijn Villeroy & Boch Althea Nova en Villeroy & Boch Arden Lane. Arpeggio bestek is minder goed te combineren met serviezen uit de Villeroy & Boch Modern reeks.

Andere Villeroy & Boch bestek