Gedekte tafel

Menu:

Keltum Keltum Fado bestek

Bestek van Keltum worden gemaakt uit 18/10 edelstaal.

Iittala Iittala bestek

Iittala is zeer geschikt voor dagelijks gebruik.

Villeroy & Boch Villeroy & Boch bestek

Het bekendste edelstaal bestek van Villeroy & Boch is Piemont.

Zwilling Zwilling bestek

Zwilling heeft een uitgebreid assortiment aan edelstaal bestek.

WMF WMF bestek

WMF is de grootste en bekendste producent van edelstaal bestekken.

Meer merken
> > >

Sola bestek

Sola Etoile edelstaal bestekSola is een Nederlands familiebedrijf. In 1868 was Sola al actief met de productie van metaalwerken. In 1922 werd, de huidige Sola fabriek opgericht in Zeist. Vandaag de dag wordt Sola geleid door alweer de 5e generatie van de familie Geritsen. Sola startte indertijd met de fabricage van het roestvrij edelstalen bestek. Het bedrijf heeft inmiddels een uitgebreide keuze in ontwerpen van edelstaal bestek.

Sola Amazone bestek

Sola Amazone edelstaal bestekSola Amazone edelstaal bestek is gemaakt van 18/10 zilverwit edelstaal. Het ontwerpt heeft strakke lijnen en past daarom bij ieder servies. Op iedere gedekte tafel vindt dit bestek zijn plek. Sola maakt ook Amzone pannensets. Deze pannen hebben de zelfde strakke uitstraling als het Sola Amazone bestek. Sola Amazone kunt het best kopen in de online fabriekswinkel van Sola.

Sola Haags Lofje bestek

Sola Haags Lofje edelstaal bestekHaags Lofje is een topstuk uit de collectie van Sola. Dit ontwerp is vaderlandse historie gevat in een koninklijk bestek. Het Haags Lofje bevat klassieke rondingen in de vork- en lepelstelen en een elegant gelaagde brug in het mes. Het ontwerp van Haags Lofje is een veel gezocht ontwerp en u heeft het vast wel eens aangetroffen bij iemand aan tafel. Dit ontwerp is zeker een van de meest gewilde ontwerpen van Sola.

Sola Windsor bestek

Sola Windsor edelstaal bestekSola Windsor edelstaal bestek is een klassiek ontwerp. Het hoogglans zilverwitte edelstaal bestek. Dit ontwerp van Sola is een goede keuze voor mensen die een tafel willen dekken met het gevoel van vroeger. Dit bestek is prachtig wanneer het gecombineerd wordt met klassieke porseleinen serviezen van bijvoorbeeld het Britse Wedgwood of andere klassiek witte serviezen, zoals die van Villeroy & Boch.

Sola bestek kopen

Sola Haags Lofje edelstaal bestekSola bestek is zeer bekend en heel erg populair in Nederland. Met als gevolg dat dit Nederlandse bestek vrijwel overal te koop is. Veel warenhuizen, waaronder de Blokker en V&D, verkopen mooi Sola bestek. Maar ook online is er een uitgebreid aanbod aan Sola bestek. Zo heeft Sola een eigen winkel. In deze webwinkel wordt door Sola naast bestek ook andere Sola producten verkocht zoals: Sola pannen en Sola keukenmessen. Kortom als u opzoek bent naar een mooi Sola bestek zult u zeker slagen.