Gedekte tafel

Menu:

Keltum Keltum Fado bestek

Bestek van Keltum worden gemaakt uit 18/10 edelstaal.

Sola Sola Haags Lofje

Sola, een uitgebreide keuze in ontwerpen van edelstaal bestek.

Villeroy & Boch Villeroy & Boch bestek

Het bekendste edelstaal bestek van Villeroy & Boch is Piemont.

Zwilling Zwilling bestek

Zwilling heeft een uitgebreid assortiment aan edelstaal bestek.

WMF WMF bestek

WMF is de grootste en bekendste producent van edelstaal bestekken.

Meer merken
> > >

Iittala bestek

Iittala TafelbestekIittala Finland is onderdeel van de Finse Iittala groep waar ook Arabia deel van uit maakt. De ontwerpen van Iittala blinken uit in de eenvoud. Daarom zijn de bestekken van Iittala geschikt voor dagelijks gebruik. Het bekendste ontwerp van Iittala is natuurlijk het Citterio 98, dat al in veel huishoudens wordt gebruikt.

Iittala Artik bestek

Iittala Arttik tafelbestekArtik tafelbestek is een ontwerp van Laura Partanen en Arto Kankkunen. Dit Iittala tafelbestek is gemaakt van glanzend edelstaal. De losse onderdelen van het Artik tafelbestek voelen goed gebalanceerd in de hand. Elk onderdeel van de Iittala Artik bestek cassette heeft een tijdloos design en is een echte blikvanger. De set bestaat uit dinermessen, dinervorken, dinerlepels en koffielepels. Het bestek heeft ideale afmetingen en ligt lekker in de hand. De messen, lepels en vorken zijn van duurzaam edelstaal gemaakt en zijn vaatwasserbestendig.

Iittala Citterio 98 bestek

Iittala Citterio 98 tafelbestekElk onderdeel van de Iittala Citterio 98 bestek cassette heeft een tijdloos design dat mooi staat op elke tafel en bij elke gelegenheid. Citterio 98 is verreweg het populairste bestek van Iittala en dat is niet vreemd. Dit tafelbestek, dat is gemaakt van geborsteld staal, heeft een elegante uitstraling, zal schitteren op iedere mooi gedekte tafel. Citterio 98 bestek is een mooi voorbeeld van een ideaal basis bestek. Gemakkelijk in gebruik een prachtige uitstraling en volledig in balans.

Iittala Mango bestek

Iittala mango tafelbestekHet zachte en ronde design van de Iittala Mango bestekset is gebaseerd op de vorm van de mango. De vorm weerspiegelt een zintuiglijk genot van de natuur wanneer je lepel, vorm of mes vasthoudt. Iittala Mango tafelbestek is net als het Citterio bestek gemaakt van geborsteld edelstaal. Het ontwerp van dit tafelbestek is gedurfder dan dat van Citterio en spreekt daarom een minder groot publiek aan. Maar voor de liefhebber zal Iittala Mango tafelbestek ideaal zijn voor een mooi gedekte tafel tijdens een chic etentje.

Iittala bestek kopen

Iittala mango tafelbestekIittala bestek is een meer exclusief edelstalen bestek. Daardoor is het vaak alleen te koop bij de betere warenhuizen, servieswinkels en kookwinkels, zoals bijvoorbeeld de Bijenkorf. Online winkels hebben dan ook een uitgebreider aanbod van dit Finse bestek. Bij online winkels is het vaak ook makkelijker losse onderdelen van een Iittala bestek te kopen. Bent u op zoek naar een goedkoop Iittala bestek dan moet u dit aanschaffen in de klassieke uitverkoop periode na de kerst.