Gedekte tafel

Menu:

Keltum Keltum Fado bestek

Bestek van Keltum worden gemaakt uit 18/10 edelstaal.

Sola Sola Haags Lofje

Sola, een uitgebreide keuze in ontwerpen van edelstaal bestek.

Villeroy & Boch Villeroy & Boch bestek

Het bekendste edelstaal bestek van Villeroy & Boch is Piemont.

Zwilling Zwilling bestek

Zwilling heeft een uitgebreid assortiment aan edelstaal bestek.

WMF WMF bestek

WMF is de grootste en bekendste producent van edelstaal bestekken.

Meer merken
> > >

Gero tafelbestek

Gero zilmeta bestekGero is een bekend Nederlands bedrijf dat pannen en bestek maakt. Mooi Gero bestek voor op tafel, het leven is verrukkelijk! Geniet van de mooie dingen in het leven en de mensen om je heen. Lang natafelen met vrienden of familie. Of maak iemand blij met een mooi Gero bestek als cadeau. Voor de allerkleinste heeft Gero Kids een uitgebreid assortiment kinderbestek. Waarmee iedereen kan leren eten.

Gero Zilmeta bestek

Gero Zilmeta bestekGero Zilmeta is de zilverwitte edelstaal bestek collectie van Gero. Zilmeta is een metaal legering die door Gero zelf ontwikkeld is. Of u nu van klassiek, tijdloos, eigentijds of modern bestek houdt; Gero heeft met Zilmeta bestek een bestek dat bij u past. Alle Gero bestekmodellen zijn vervaardigd uit duurzaam 18/10 edelstaal en zijn vaatwasserbestendig. Dus al het Gero Zilmeta bestek is geschikt voor dagelijks gebruik en makkelijk in onderhoud.

Gero Zilduro bestek

Gero Zilduro bestekDe Gero Zilduro collectie bestaat uit vier luxe bestekmodellen. Alle modellen bestek zijn vervaardigd uit hoogwaardig edelstaal 18/10. De ontwerpen zijn strak, tijdloos, modern, klassiek, rond of recht. Voor iedere persoonlijke smaak een prachtig bestek van hoge kwaliteit beschikbaar. Maar deze bestek modellen zijn ook vaatwasserbestendig dus voldoen aan alle moderne eisen.

Gero Cube bestek

Gero Zilduro edelstaal bestekBij het bestek van Gero Cube zijn de handvatten voorzien een unieke "softgrip", waardoor het bestek heerlijk zacht in de hand ligt. Dit bestek is naast mooi dus ook heel functioneel. Dit model bestek is een van de best verkopende modellen van Gero. Ondanks het gebruik van de softgrip is Gero Cube makkelijk in onderhoud. Naast Gero Cube bestek zijn er ook Cube keukenhulpen.

Gero bestek kinderbestek

Gero kinderbestekMet Gero kinderbestek worden de kleinsten aan tafel niet vergeten. Bestek met Smiles of lieve dieren figuurtjes zorgt ervoor dat de kinderen gezelliger aan tafel leren eten. In de mooie verpakking is Gero kinderbestek een ideaal cadeau waar niet alleen de kinderen, maar ook ouders vrolijk van worden. Gero heeft vier verschillende soorten kinderbestek in het assortiment. Drie die ook bij een net diner op tafel zouden kunnen. Dit zijn de kinderbestekken met een beer poes en olifant op het heft.