Gedekte tafel

Menu:

Keltum Keltum Fado bestek

Bestek van Keltum worden gemaakt uit 18/10 edelstaal.

Sola Sola Haags Lofje

Sola, een uitgebreide keuze in ontwerpen van edelstaal bestek.

Villeroy & Boch Villeroy & Boch bestek

Het bekendste edelstaal bestek van Villeroy & Boch is Piemont.

Gero Gero Cube bestek

Mooi Gero bestek voor op tafel, het leven is verrukkelijk! Geniet van de mooie dingen.

WMF WMF bestek

WMF is de grootste en bekendste producent van edelstaal bestekken.

Meer merken
> > >

Amefa

Amefa tafelbestekAmefa biedt een breed scala aan bestekmodellen en bijbehorende producten aan. Zodat bij elke gelegenheid de juiste sfeer gecreëerd kan worden. Of het nu om een ontbijt met familie, een diner met vrienden of om een feestelijke barbecue gaat, Amefa heeft een tafelbestek voor elke gelegenheid of stijl. Amefa maakt alledaags genieten van lekker eten nog aantrekkelijker. Amefa heeft ook leuk kinderbestek in het assortiment.

Amefa Charm

Amefa Baquette bestekDe Amefa charm serrie bevat modellen die geïnspireerd op de grote klassiekers en ontsnapt aan de mode zijn. Deze Amefa bestekken zijn gestileerd met respect voor traditie brengen zij een gracieus element aan tafel. De serie omvat de Amefa bestekken: Baguette, Elizabeth, Amfea Haydn en Amefa Elegance. Al deze Amefa bestekken kunt u zo gebruiken op een klassiek gedekte tafel. Denk hierbij aan een mooi gedekte tafel voor het kerstdiner

Amefa Sign

Amefa Sophia bestekDe bestekken uit de Amefe Sign collectie zijn stuk voor stuk, onderscheidende modellen met elk een eigen smaak. Deze Amefa bestek modellen hebben een brutale vormgeving en originele decoratie, dit zijn bestekken met een sterke persoonlijkheid. De serie omvat de Amefa bestekken: Sophie, Amefa Palmon, Ventura en Amefa Carme. Deze Amefa bestekken passen goed bij de modernere serviezen, zoals bijvoorbeeld Arzberg Tric of het NewWave servies van Villeroy & Boch.

Amefa Purity

Amefa Moderno bestek De bestekmodellen van de Amefa Purity collectie zijn teruggebracht naar de essentie, bestekmodellen met de eenvoud van het lijnenspel, vloeiend en zonder ornamenten. Deze bestekmodellen van Amefa stralen eenvoud, subtiliteit en elegantie uit. Daardoor zijn de bestekken uit Amefa Purity collectie een modern element in verfijnd tafelgerei. De Purity collectie omvat de bestekken: Amefa Moderno, Amefa Lina, Amefa Colorado en Amefa Austin.

Amefa kinderbestek

Amefa kinderbestekAmefa biedt een breed assortiment aan bestekmodellen en bijbehorende producten aan, zodat bij elke gelegenheid de juiste sfeer kan worden gecreëerd. Ook voor de allerkleinste maakt Amefa bestek, Voor hen maakt Amefa mooie lepes, vorken en messen met speelse opdrukken, zodat het leren eten nog leuker word. De populairste onderwerpen van Amefa kinderbestek zijn: beer, hert en teddybeer.