Gedekte tafel

Menu:

Caccia Alessi Caccia bestek

Alessi Caccia heeft afgeronde vormen, waardoor het lekker in de hand ligt.

Colombina Alessi Colombina bestek

Alessi Colombina is ontworpen door Doriana en Massimiliano Fuksas.

Dressed Alessi Dressed bestek

Alessi Dressed is een compleet ontwerp voor op tafel, van wijnglazen tot bestek tot servies.

Dry Mat Alessi Dry Mat bestek

Deze tijdloze klassieker van Alessi is ook vandaag de dag nog erg populair.

Mami Alessi Mami bestek

Het Mami bestek is bekend op het speelse ontwerp, dat een kenmerk is van Stefano Giovannon.

Nuovo Milano Alessi Nuovo Milano bestek

Nuovo Milano bestek is een van de bekendste bestekken van Alessi.

> > >

Alessi bestek

Alessi bestekAlessi is een Italiaans bedrijf dat bekent staat om keukenproducten. Bestek en bestekcassettes van Alessi hebben een uitstraling van de uniekheid, elegantie en technologie. Edelstaal bestek van Alessi maken een gedekte tafel helemaal af. Het bestek van Alessi is ontworpen door verschillende ontwerpers, zoals Livia Castigliono en Luigi Caccia Dominioni. Alessi bestek is goed verkrijgbaar via online winkels, zoals Oldenhof kookwinkel.

Alessi Colombina bestek

Alessi bestek ColombinaAlessi Colombina edelstaal bestek is een mooi glanzend bestek dat ontworpen is door M. Fukas. Dit vaatwasserbestendig edelstaal bestek is zowel in losse onderdelen als in een 24- en 75-delige bestekset verkrijgbaar. Het bestek is ontworpen om bij het Amorfe Colombina servies van Alessi te passen. Dat is goed terug te zien in de vorm van het mes. Maar Colombina bestek past ook goed bij andere serviezen.

Alessi Dry Mat bestek

Alessi Dry Mat bestekDry mat edelstaal bestek van Alessi is een gematteerd bestek waardoor het een rustige uitstraling heeft. Gematteerd edelstaal geeft een meer verfijnder indruk dan glanzend bestek. Het ontwerp voor Alessi Dry Mat is afkomstig van Achille Castiglioni. Dit Alessi edelstaal bestek is zowel in losse onderdelen als in een 24- en 75-delig bestekset verkrijgbaar. Dit edelstaal bestek van Alessi is vaatwasserbestendig, goed onderhoud kan ook met een vaatwasser.

Alessi Nuovo Milano bestek

Alessi Nuovo Milano bestekNuovo Milano edelstaal bestek van Alessi is gebaseerd op verweerde stenen die op het strand worden gevonden. Het doel van de ontwerper, Ettore Sottsass, was dat het bestek net zo zou aanvoelen als deze stenen op het strand. Dit top bestek van Alessi is meerder keren in de prijzen gevallen. Zo heeft het in 1989 de Compasso d'Oro gewonnen. Nuovo Milano behoort dus tot de top bestekken van Alessi.

Alessi bestek kopen

Alessi Nuovo Asta bestekAlessi edelstaal bestek is niet duur. Daardoor zult u het veel tegen komen in de warenhuizen, zoals de V&D en de Bijenkorf. Maar wilt u een kunnen kiezen uit een zeer ruim aanbod Alessi bestekken dan moet u echt eens online gaan kijken. Gespecialiseerde kookwinkels, zoals Servies.nl bieden vrijwel ieder Alessi bestek aan tegen een scherpe prijs. Voor aanbiedingen van Alessi bestek moet u rekeninghouden met de klassieke uitverkoop perioden. Veelal zullen de warenhuizen tijdens de uitverkoop periode betere aanbiedingen hebben dan online winkels.